fredag 9. mai 2014

Första inlägget från Sverige

Här kommer det första blogginlägget från mig i Sverige. Jag ser verkligen fram emot att få ingå i designteamet och att få inspirera er med Project Life (PL) framöver. Här i Sverige har PL verkligen tagit fart och vi är många som scrappar på detta roliga sätt. Min stil är blandad men just nu gillar jag när uppslagen blir ljusa i färgerna och inte för överdekorerade. Jag använder oftast de ljusaste korten och de med fina citat. 
Jag håller på med tre olika PL-album och dessa sidor som jag visar idag är till min dotter Alvas album. Jag kopierar foton och text ifrån hennes blogg som hon uppdaterar varje dag. En dag när bloggen är glömd kommer hon då att ha detta album att titta tillbaka i.
Uppslag vecka 1

Vänster sida
Höger sida

Till dessa sidor har jag använt mig av Dear Lizzy 5th and Frolic. Detta core kit har blivit ett av mina favoriter. Härligt softa färger, små söta bilder och ord. Som ni ser så dekorerar jag sparsamt. Jag vill att fotona ska få ta plats och textkorten likaså. Bloggar ni om era PL-sidor? Kommentera gärna nedan med er webbadress så gör jag ett besök hos dig!

Scraphälsningar från Sverige
Anna (ronjabus)


12 kommentarer:

 1. Liker virkelig sidene dine. Jeg er veldig glad i sterke farger, men dette duse tiltaler meg virkelig. Dessverre finner jeg ikke dette settet i noen norske butikker. Veldig lurt å ta bilder fra bloggen til din dater, liker den "vrien" ;)
  http://randisscrappeloft.blogspot.no/

  SvarSlett
  Svar
  1. Tack för dina fina kommentarer <3 Jag gillade också starka färger förut men nu är det bara ljusa som gäller. Om ett tag så är det väl starka färger igen som jag gillar bäst ;)

   Slett
 2. Så fint,, man blir riktigt inspirerad av att titta på dina alster.

  SvarSlett
  Svar
  1. Tack René <3 Vad roligt att du blir inspirerad!

   Slett
 3. Kjempefine PL-sider, jeg likte veldig godt kortene du har brukt. Det er alltid gøy å kikke innom PL i Norge-bloggen og hente ny inspirasjon. God helg! :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tack för din kommentar <3 Vad roligt att du blir inspirerad av att titta in här i bloggen och jätteroligt att du kommenterar!

   Slett
 4. Utrolig delikat og lekkert det du lager! Dette var skikkelig inspirerende:-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tack snälla Elise <3 Vad roligt att du blev inspirerad! Välkommen tillbaka :)

   Slett
 5. Så jättefina sidor! Gillar att du har med så mycket text kring bilderna och ja... verkligen läckert! Underbar dokumentation och jag blir såååå inspirerad!

  SvarSlett
  Svar
  1. Tack Cornelia <3 Vad roligt att jag kunde inspirera!

   Slett
 6. Så utrolig smart! Tenk så glad hun blir den dagen hennes blogg faktisk ikke er borte - men høyst tilstedeværende i albumene du lager. Fantastisk! :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tack Mona för dina fina ord <3

   Slett