torsdag 1. mai 2014

Gjestedesigner i mai

Heisann

Jeg må si det var litt overraskende og nervepirrende, men veldig hyggelig, å bli spurt om å være gjestedesigner her i Project Life Norge. I det nervepirrende ligger at jeg ikke akkurat er en erfaren lommescrapper - selv om jeg har scrappet i mange år nå. Men - jeg har store planer om å bli det, når jeg bare får printet ut alle bildene mine som de siste fire årene kun har ligget på dataen...

Hvem er så jeg. Jeg er Marianne - eller Lillesmor, som er navnet jeg går under  i scrappeverdenen. Jeg er mamma til to, bosatt i Bodø og som de fleste andre startet jeg med scrapping etter at førstemann kom til for 8 år siden.  Jeg elsker hobbyen min. Den gir meg "fri", har gjort at jeg har oppdaget en kreativ side i meg, og den har gitt meg mange og gode venner. En av disse er eieren av Papirdesign, og jeg er så heldig å ha vært fast DT for Papirdesign i mange år nå... Kortreist papir og pynt- det liker jeg!!
Jeg er også designer for utfordringsbloggen Cherish This - Memories for Life.

Jeg definerer meg selv som en layoutscrapper, og lager kun kort når jeg "må". Stilen min varierer litt, for jeg blir fort lei av meg selv! Jeg har fulgt med trenden med Project Life og lommescrapping fra sidelinjen en stund, og hadde vel egentlig tenkt at jeg skulle ligge unna dette.. Men som med det meste som kommer innen papirverdenen, så gir jeg etter til slutt.. Enda holder jeg litt igjen, og har foreløpig ikke tenkt å ta helt av på shoppinga - for jeg har jo sååå mye fra før som kan brukes!! Det har sikker dere også, og jeg kommer tilbake til dette senere.

 Det er endelig mai - en måned som endelig betyr skikkelig vår her nord, og hvor man ikke kommer unna flere titalls bilder på en spesiell dag - nemlig 17.mai.. Det ble derfor temaet for de første sidene jeg har til dere.
Jeg har som sagt bestemt meg for ikke å gå bananas på shopping til denne typen scrapping, og skal prøve å bruke papir og pynt jeg allerede har. Her har jeg funnet frem ark fra restehaugen min, og så pyntet dem selv etter beste evne. Alt med unntak av de store røde bokstavene er fra Papirdesign.

Det ble en siden med mest fokus på tullemor, og en side på størstemann. Siden de skal stå ved siden av hverandre bestemt jeg meg for at arkene og pynten skulle være mest mulig lik for å lage mest mulig helhet.Siden det her ble så mange store bilder, valgte jeg å la bildene stå mest mulig alene, uten for mye ekstra  pynt. Men jeg synes at tekststemplene passet godt, så jeg stemplet disse småordene på med Staz On.


Utfordringen min:

Så skal jeg frem til utfordringen jeg har til dere denne måneden, og premien er råbra, så her må dere henge dere på!!

Jeg utfordrer dere til å legge bort de ferdiglagde kortene dere har hamstret opp (iallefall til en side), og lage deres egne kort med ark eller resteark dere har liggende. Det er ikke verre enn å ta frem papirkutteren og skjære til i rett størrelse, og hvis du har og orker, kutter du lett til runde kanter med en hjørnepunsh. Pynt med klistremerker, stempler, chipboard, eller annet du har liggende - eller bare bruk arkene som de er.
Flott hvis du også får inn et vårtema - siden det tross alt er vår!!

Her er iallefall mine hjemmelagde kort til mine to sider.


Og her har dere premien en veldig heldig lomme-scrapper får - siste arkserien til Papirdesign, og flere av de nye stempelplatene som kom i vinter:

Vi ses om en uke:-)

To av DT har prøvd seg på oppgaven og her kommer deres bidrag.
Jeg har virkelig koset meg med oppgaven. Jeg hadde ikke noen 17 mai ark eller så mye pynt til det temaet, Er nok noe som må i hus etter hvert. Men det går fint an å lage en 17 side uten for mye pynt å.Linda:
Nærbilde av mine kort:

Da har vi fått vår første på mail og det er fra Cornelia fra Sverige


Christine


Elise16 kommentarer:

 1. Flotte sider Marianne :-) Det blir flott når man bruker det man har :-)

  SvarSlett
 2. Kjempebra utfordring! Dette blir gøy :-)

  SvarSlett
 3. Flott utfordring.....bare et spørsmål...MÅ det være vår ? :D

  SvarSlett
 4. Fantastisk utfordring. Digger å bli utfordra på noe man allerede har... for noe ligger det jo i skuffene!

  SvarSlett
 5. Må ikke være vår nei, Tone K - bare hvis du vil;-)

  SvarSlett
 6. Må bare spørre. Er oppgaven å lage selve kortene, eller må de brukes på en PL-side samtidig også?

  SvarSlett
  Svar
  1. beklager sent svar. Oppgaven er å lage kortene og lage en pl side med de kortene du har laget.

   Slett
 7. En fråga: Får man visa sidan någon annanstans innan tävlingen är avgjord?

  SvarSlett
 8. Då har jag mailat in en bild på min sida, jag skickade till adressen som finns i tävlingsreglerna. Hoppas att det var rätt??? Jag har inte fått något bekräftelsemail...?

  SvarSlett
 9. Jag la bara in min sida här ska man maila nånstans med??
  Mvh Malin

  SvarSlett
  Svar
  1. Neida Malin, det går bra å bare linke på linken vår :)

   Slett
  2. Må man lage alle kortene selv til denne? Laget en side hit, men hadde ikke lest skikkelig gjennom oppgaveteksten. Har mikset hjemmelaga kort, ferdigkjøpte og ferdigkjøpte som jeg har stæsjet opp. Legger den foreløpig bare i bloggen siden jeg er i tvil om den følger oppgaven.

   Slett