torsdag 15. mai 2014

Gjestedesiger mai - 3.innlegg

Heisann!!
Dette er min tredje uke her inne, og denne uken har jeg to enkeltsider til dere. 
Så langt har jeg stort sett lagd doble sider når jeg har holdt på med PL-sider, men denne gangen ville jeg prøve meg på enkeltsider. Det jeg imidlertid har holdt fast ved, er å bruke restepapiret mitt samt å gjøre det enkelt..


Vi fikk en fantastisk rosa maimåned i fjor, da kirsebærtreet vårt viste seg frem i all sin prakt.. I tillegg ble det mange rosa kveld- og nattehimler..

Jeg har funnet frem ark fra arkserien til Papirdesign som dere kan vinne hvis dere deltar i utfordringen min om å lage deres egne Pl-kort som dere bruker på en side:-)

Her er mitt selvlagde kort på denne siden..


Nr 2 er også fra mai i fjor, og fra den eneste turen vi kom oss ut med kart og kompass.
Det jeg liker med å bruke restepapiret mitt, er at jeg stort sett alltid finner ark som passer godt til bildene. Har tok jeg et grønt ark, og en naturvegg som matcher godt de gamle husene i området vi gikk i. Jeg lette etter den lista som jenta mi holder i og ville helst bruke den i siden, men nøyde meg med et kartark istedenfor da jeg ikke fant det..


Kartarket er fra skoleserien til Papirdesign. 


Disse småkalenderarkene har blitt en liten favoritt til PL-scrappinga, og her har jeg "hengt" den opp med et par dotter på veggen.


Da er det en uke til mitt siste innlegg her inne. Jeg har tenkt å utfordre meg selv motsatt i forhold til hva jeg har gjort med dere - nemlig at jeg skal bruke ferdigkort og kanskje litt mindre enkelt - vi får se om jeg får det til:-). Til da ønsker jeg alle en riktig fin 17.mai på lørdag. Håper dere alle får mange flotte minner og bilder dere vil lage noen sider av senere:-)


4 kommentarer:

 1. åhh for noen herlige sider.. Kjenner på savnet etter nordnorge når jeg ser på den øverste Pl siden ♥

  SvarSlett
 2. For noen utrolig flotte sider du lager :-)
  Den rosa var bare helt nydelig.

  SvarSlett
 3. Kjempeherlige sider du har laget! virkelig flotte. Så stilrent og lekkert! :-)

  SvarSlett
 4. Kjempefine sider, og likte spesielt godt kalenderen som er festet på "veggen" :)

  SvarSlett