tirsdag 17. juni 2014

Feriealbum

Jeg har, tradisjonen tro, laget årets feriealbum.
Synes det er veldig greit å ha med meg en liten bok som jeg kan lime inn forskjellig og skrive litt vær dag. Er så lett å glemme hva som skjedde, hva vi sa og hva vi gjorde, så jeg skriver litt vær kveld etter at småtrolla har sovna...

Jeg bruker restepapir i forskjellige str, og i år har jeg også brukt en del lommescrappingskort, og ett par konvolutter til å legge småtteri oppi.

Det første jeg gjør er å regne ut hvor mange sider jeg trenger, (14 dagers ferie, grovt regna 14 sider, men noen dager er det mere skjer, som når vi skal til legoland, da blir det skrevet mye i tillegg til at det er mange bilder som blir tatt.Så ca 20 sider er fint, i tillegg er jo dette laget med resteark så noen sider er mindre og andre større)

Så kutter jeg arkene slik at de passer, liker at de har forskjellige str men kutter de rene så de er rette i kantene...

Går igjennom lommescrappingskortene, og setter de på plass der jeg vil ha de.

Så lager jeg front og baksiden, i år her jeg gjort det veldig enkelt, rett og slett laminert bokstaver og en tag til framside, og et lite klistremerke på baksiden.
Så er det bind it all sin tur.. (stakkars maskina mi blir brukt stort sett en gang i året og det er når jeg lager årets feriebok...)
Da er boka ferdig og vi er klar for Danmark...
Her kommer det en god posjon med bilder som viser en del av sidene :D


Boka bruker jeg ha liggende i en lite ziplockpose sammen med litt forskjellig washitape, forskjellige penner og litt lim.

2 kommentarer:

  1. Kjempefin og kjempelurt :) Det skal jeg også gjøre til ferien! Så får jeg endelig prøvd bind-it-all maskinen også ;)

    SvarSlett