torsdag 5. juni 2014

Inspirationsinlägg

Hej från Sverige! Den här veckan har jag använt mig av ett färdigt kit från Studio Calico och det var en utmaning att blanda färger som jag inte skulle göra i vanliga fall. Jätteroligt!
Jag fortsätter att PL:a om min dotters blogg som jag skrev om i förra inlägget och vad smidigt det är att få det serverat! Hon skriver i sin blogg och jag hämtar texten därifrån. Fotona som hon använder lägger hon i en mapp där jag hämtar dem eftersom de blir sämre i kvalitén om jag skulle ladda ner dem från bloggen.
Uppslag vecka 2
Vänster sida
Höger sida
Titelkorten för mina veckor ser alla olika ut och det är en utmaning varje gång hur de kommer att se ut.. Oftast så är kortet bland det sista jag gör och det brukar återspegla det jag har använt på uppslaget.

Titelkort
På mina PL-kort så dekorerar jag gärna med trädekorationer, flairs och rub-ons. Detta är inget som jag har använt tidigare när jag scrappade layouter så det är roligt att använda något nytt. Trädekorationerna ger lite 3D-känsla.

Rub-ons och trädekorationer
Scraphälsningar 
Anna

3 kommentarer:

 1. Så fina sidor! Ett helt underbart sätt att verkligen bevara dotterns tankar och foton, vilken skatt hon får!

  SvarSlett
  Svar
  1. Tack Cornelia :) Just nu så verkar hon inte uppskatta det även om hon inte har något emot att jag gör det. Men jag tror att hon kommer att tycka det är roligt när hon blir äldre och bloggen inte finns mer ;)

   Slett
 2. Enda to flotte sider som jeg digger. Bilder, pynt og farger - kjempeflott. Takk for inspirasjon :)

  SvarSlett