søndag 1. juni 2014

Gjestedesigner Juni

Hei alle sammen Linn Sjåfjell her Guriland dette er virkelig skrekkblandet fryd å være med på. Jeg digger så å besøke denne bloggen! Her blir man både inspirert og lærer nye ting. Så det er en stor ære å få lov å være med som Gjestedesigner denne måneden. Helt ærlig ble litt som å hoppe i fallskjerm, whoho hvordan vil dette gå! Tusen millioner takk for tilliten og jeg håper jeg infrir forventingene♥

Litt om meg:
Som nevnt over Linn heter jeg, og går under navnet mitt i bloggverdenen. Er hele 40 år og stortrives med det. Gift med min bestis og vi har ei datter sammen på hele 10 år! Mamma sitt gull♥ 
Skjønner ikke hvor de årene er blitt av, men ser det på scrappeprosjektene hihi. Så har vi en vofse på 1,5 år ♥ Han skal bli godt dokumentert opp gjennom årene hehe. 

Jeg er så heldig å være designer for fantastiske Papirdesign og TreL. Snille folk som hadde troen på meg, og med tro kan man få til hva som helst. Papirdesign er regelrett en ære å få lov å designe for. Har vært DT der siden i den spede begynnelse og jeg går aldri lei. Umulig med så mye vakkert som Line skaper!

Linda som eier og driver TreL er min muse. Hun prakket på meg et medium etter det andre, Linn ser ikke dette kult ut da? Kan ikke du finne på noe lurt med det. Og sånn startet medium og mixed media reisen min ♥

Jeg har scrappet siden 2004, da min datter ble født. Med sølvpenn og klistermerker, såå stolt! Nå liker jeg å kalle meg selv en Mixed Media kremt dame/artist/person. Kunstner er det jeg drømmer om å være/bli. Jeg håper jeg vil føle meg vel i den definisjonen etterhvert. Men for nå tenker jeg at jeg er en sånn Mixed Media fantast som er helt oppslukt og lever og ånder for det. Scrappe, male, eksperimentere, lage kort osv. Ja takk alle deler ♥ Liker veldig å utfordre meg selv og er litt som en oppdagelsesreisende. Hvor går ferden denne gangen ;)

Nå har jeg begynt å lage videoer også, noe jeg har tenkt på i over et år før jeg turte. Det er et veldig spennende felt. Mye man kan vise med videoer og som en Youtube fan selv, måtte det vel bare bli sånn hihi.

Og så klart har jeg da laget en video til dere☺

Jeg vet ikke hvordan å definere meg som scrapper. Alt mulig dame kanskje? Og jeg liker å male like mye som å lage kort. LOer var jeg treg på ei stund pga ødelagt printer. Men er i full gang igjen der. For ikke å snakke om Art Journaling og male lerret! Og så nå herlige lommescrapping! Jeg var litt sånn næhh... gjør jo så mye fra før av jo! Men fineste bestis Jorunn som er en av sjefene her på Project Life Norge; klarte å få meg på bedre tanker hehe. Tusen takk Jorunn, uten deg hadde jeg ikke kost meg med dette nå. Jadda hekta helt klart! Er såå mange bilder som ikke passer på en enkel LO. Gjett om dette var akkuuurat hva jeg trengte! Føler jeg kommer tilbake til dokumentasjonen bedre med PL enn ved vanlige LOer. De blir lett et uttrykk mens PL blir en hel historie. Jadda helt frelst nå♥ Hvis dere har lyst til å se hva annet jeg lager er bloggen min her.


Jeg har som sagt laget en video til dere, som viser hvordan jeg bygger opp min Project Life side. Håper den gir litt inspirasjon for den neste del som kommer. Såklart en utfordring til dere med en digg premie fra www.trel.no !


Utfordringen er: Lag en side hvor du bruker embossing i en eller annen form. Det vil si tørr embossing eller våt embossing. I videoen bruker jeg begge deler. Det skal være synlig på siden. Ikke nok med bare pittelitt bak et bilde feks hihi! Jadda litt streng må jeg være vel:P Er jo så gøy å embosse! Så fram med embossing folder, embossingpulver og varmepistol! 

Her er min tolkning av utfordringen: Vi DT måtte bare prøve oss på dette, embossing er jo så morsomt. Her er Arnlaug sin:

Jorunn sin:

Og Linda sin:Her er premien dere kan vinne, den er sponset av Trel.no.

Snakker om digg premie :D

6 kommentarer:

 1. Nydelig side Linn og fantastisk video! Takk for at du besøker oss:-)

  SvarSlett
 2. Ja enig med Arnlaug, nydelig side og kjempe flott Video ♥ Så happy for at du ble med oss :)

  SvarSlett
 3. Tusen takk jenter og så håper jeg mange hiver seg med ♥ det dies setter bruker jeg myye her nå altså! Brilliant!

  SvarSlett
 4. Siden din Linn ble bare knall flott. Og så kjekt å se videoen hvordan du jobber, super video.
  Flotte sider dere andre også har laget.
  Har jo en del embossingpulver liggende fra gammelt av som jeg faktisk har tatt frem nå nylig, så gleder meg til å gjøre denne oppgaven :)

  SvarSlett
 5. Får även andra än norrmän delta i utfodringen?

  SvarSlett
  Svar
  1. Hele norden er velkommen til å delta :D
   Håper vi ser ett bidrag fra deg :D

   Slett