søndag 22. juni 2014

Siste gjestedesigner bidrag for Juni...

Hei alle sammen ♥ God søndag! Da er jeg kommet til veis ende som Gjestedesigner. Dog jeg har igjen å kåre en vinner av utfordringen for Juni måned. MEN det er enda noen dager igjen på den! Og jeg håper dere blir med altså! En utfordring som er lett for alle å bli med på og da med mulighet til en digg premie fra TreL. Jeg hører også rykter om at det vanker ekstra premier fra Project Life Norge teamet. Og disse damene er jo kjent for å være gavmilde! Så få med et bidrag før Juni måned er over ♥

Ok da til det jeg ville vise dere i dag. Jeg har virkelig fått utfordret mine komfortsoner ved disse GDT bidragene hehe. Har liksom ikke tatt de trygge valgene men utfordret meg selv. Men kanskje det også gjør det litt mer spennende for dere å se også?! Jepp, jeg satser på det hihi!

Så ja da måtte jeg jo gjøre noe "annet" denne gangen også. Jeg har igjen brukt Khadi Papers for å lage bakgrunnene. Jeg ønsket å ha STORE bilder for å se hvordan det ville bli. Har jo lært her inne at man kan jo dele bildene og har virkelig likt det jeg har sett. Men må innrømme jeg syns det var litt skummelt. Jeg og måling hoho, cm, inches øhh!  Gi meg gjerne en malekost og la meg grise. Men måle på milimeter, det er ekstremsport for meg hehe! Meeen etter litt måling, planlegging fikk jeg det til syns jeg.

Det at jeg delte bildet nede slik, gjorde nesten sånn at man fikk mer bevegelse i bildet opplever jeg ;) Jeg har et stort ønske og det er å få meg en Silhouette Cameo og med Designer programmet. Fordi der kan man faktisk dele av bildene til lommene så enkelt! Så kan jeg hvile de stakkars små grå *kremt*!

Jeg brukte også dette på siden min: stensiler, akrylmaling, gesso, stempler fra Papirdesign, chipboard, cliparts fra nett som jeg har endret til mitt "eget", washiteip, tusjer og Neocolor. 
Her ser dere lett tekstur og maling til høyre ;) Det gikk kjempefort å lage en bakgrunn.

Flere av dere lager kanskje også tags ikke sant? Eller Art Journal sider? Maler bakgrunner? Samme her, så jeg bare lekte meg på bakgrunnen og fikk lettere planlagt hvordan jeg ville ha den.

Jeg har som sagt nettopp begynt med Project Life og har ikke fått den største kolleksjonen enda med PL kort. Så da ble den beste løsningen å lage egne kort. Og med min maleglede så passet det bra. For ikke å snakke om alle disse restearkene jeg har både med mønsterark men også "eksperiment"papirene mine, full av maling og alskens detaljer ;) De får alle ben å gå på nå! Forresten er ikke det kamera stempelet flott, sukk♥ Jadda Papirdesign det ja!
Som nevnt før så er stemplene fra PD alle sammen, og også tekstene på bildene. Jeg klarte liksom ikke å stæsje så mye på bildene. Men for at mesteparten av teksten skulle poppe litt, måtte jeg tegne litt hvite kanter på bokstavene.
Ser dere den tekstboksen til venstre? Den er egentlig en snakkeboble som jeg har gjort om til dette prosjektet. Den orginale snakkeboblen kan man laste ned gratis fra nett og bruke som man vil. Men den passet bare ikke, så jeg laget i Photoscape min egen tekstboks og skrev inn noen ord. Jeg eeelsker denne fonten, den heter Austie Bost Matamata. Tenk å ha en sånn håndskrift da! Jeg skal iallefall øve på den!

Da håper jeg min enkle PL-side gav litt inspirasjon og glede. Dette er så gøy og jeg er så utrolig takknemlig for at Jorunn fikk meg til å begynne med dette. Det er en helt herlig måte å scrappe på. Det gjør også at jeg ser scrapping i enda et perspektiv. Hurra for ny inspirasjon, kunnskap og perspektiv ♥

Jeg vil også si tusen millioner takk for sjansen å være GDT her hos Project Life Norge. Jeg tenkte først at Jorunn og teamet her tok litt vel av *fnis* Jeg skulle fikse det her..jaha. Men når noen har tro på en, så blir det akkurat det dyttet man trenger for å tørre noe nytt ♥ Tusen takk også for koselige ord fra dere som har vært innom. Det setter jeg utrolig pris på ♥

Her er planen for PL helt klart stor. Til og med min datter er fasinert og har så lyst på eget feriealbum. Hun skal snart på hytta med sin bestemor og har så lyst på eget album. Vi var nemlig å leste sammen og studerte feriealbumet til Linda og ble helt klart inspirert. Så da har jeg kanskje fått datteren min og bitt av basillen, oj hvor skal dette ende hihihi!

Nå får dere ha en superduper fin søndag hvor enn dere er i landet. Jeg håper været viser seg fra sin beste side. Så kanskje du får tatt noen fine sommerbilder i dag? Det skal jeg prøve på iallefall ♥

Ha det bra og takk for meg♥
Linn

2 kommentarer:

  1. Denne ble superfin, digger vilt :) Ble knall tøft med de delte bildene, og kortene du har laget er bare sååå flotte. Veldig fint med stempling rett på bildene :)

    SvarSlett
  2. Det här gjorde du riktigt, riktigt snyggt! Gillar hur du delat bilden just i såpbubblan... så fint när den fortsätter i "nästa ruta"! Vacker målning också!

    SvarSlett