søndag 21. juli 2019

Jul i juli

God Morgon!
Kada tillbaka med ny inspiration.

Idag har jag testat nåt som många gör; att scrappa julbilder i juli. Efter att ha slitit med att få ihop den här sidan kan jag konstatera att nej, det här är inget för mej. Men du känner kanske annorlunda? Det var i alla fall kul att prova!

Jag hade några få bilder kvar från julen -13 som inte kommit med tidigare och de passade perfekt till PL - men de var inte så många... Det blev ovanligt många fickor utan foton, för att vara mej, den här gången... Kanske kan det ge lite tips om vad man kan göra när man hamnar i denna situation.

Jag har använt papper från Maja Design 6x6" paper pack `Joyous Wintedays´= julserien från 2017.


Ett par av fickorna tog jag närbilder på.

Här hittade jag en stämplad tag och några stämplade och embossade kottar som blivit över från julkortstillverkningen. Tyvärr har jag inte koll på tillverkarna för någon av stämplarna.

En annan ficka dekorerade jag med spillbitar och stickers. Stickers kommer från KaiserCraft `Peace & Joy´som har nåt år på nacken tror jag, men de matchade perfekt i färgerna!

Det var allt från mej för den här gången. Gillar du jul i juli? Skriv gärna en kommentar!

Vi älskar kommentarer, att få reda på vad just DU tycker och hittar inspiration av. I sommar kommer vi därför att lotta ut ett litet pris bland alla kommentarer. Ta för vana att gå in och kika på inläggen i bloggen och lägg en kommentar, du får en "lott" för varje kommentar du lägger helt enkelt (max en per inlägg). 

Vinst är blocket Summertime från Maja Design och det vill du inte missa, 

eller hur?! Här finns mer infoÖnskar dej en härlig dag! Kramiz Kada

8 kommentarer:

 1. Inspirerande och fina sidor men julbilder i juli känns konstigt även för mig.

  SvarSlett
 2. Kommentar åt Lotta Johansson, Project Life Sweden.
  ”Jag blev så inspirerad att jag nog måste flika in lite jul bland det jag hållet på med.”

  SvarSlett
 3. Åh, så fint!! Jag älskar julen och tycker att jul i juli är en rolig idé. Dessutom bra sätt att komma igång med lite julprojekt..

  SvarSlett
 4. Flotte sider med fine detaljer. Jeg har endnu ikke prøvet jul i juli, men kunne godt tænke mig at prøve, da jeg har mange fotos...

  SvarSlett
 5. Blir inspirert til å ta fler bilder 👌😊

  SvarSlett
 6. Så fina sidor! Stämpeln med ”strumpor i julklapp” är Vilda stamps tror jag! :)

  SvarSlett
 7. Herlig side! Så mange søte detaljer! :)

  SvarSlett
 8. Har forstått at det er mange som scrapper jul i juli 😊 Siden din er nydelig. Likte godt fargene som er litt duse. Mange flotte detaljer.

  SvarSlett