søndag 26. september 2021

Dekorera med etiketter/labels

Hej DT-Gunilla här.

Jag tänkte visa en sida där jag dekorerat med etiketter eller labels, och detta har jag upprepat på både foton och på PL-kort. Anledningen till att jag ville använda dessa här var att jag ville att mina gröna bokstavs-stickers skulle synas bättre. M för måndag, T för tisdag, O för onsdag osv.


På titelkortet stämplade jag på ena etiketten och satte veckonumret på den andra. Tips från Ali Edwards är att kapa av etiketten så det ser ut som den fortsätter i bild, och det har jag gjort på nästan alla etiketter.


Måndagsfotot var en typisk vardagsbild inne i en affär där ena sonen skulle välja ut och köpa egna hörlurar. Jag upprepar en bokstav per dag på exakt samma sätt på hela sidan.


Den här veckan höll vi på med renovering och på onsdagsfotot passade det bra med lite verktygs-stickers, som jag satte på etiketten för att de skulle synas.


Jag har nämnt det förut, jag har svårt att acceptera min handstil, men jag vill ändå ha med den på några uppslag i mitt album. Här fanns det redan en bild av en etikett på journalingkortet (#THISISNOW).


På lördagen fångade jag mina söner och granntjejen på lördagsfika hos grannarna.


Söndagsetiketten satte jag på ett PL-kort för att variera mig lite.


Tack för titten! Dags att använda upp era etiketter nu?

DT-Gunilla

(@projectlifeinorge och @gunilla_pysslar på instagram)


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar