søndag 31. desember 2023

Gott Nytt År i December-album

Gott nytt år!! 

DT-Gunilla här för att inspirera lite nyårs-dokumentation. Jag har blandat in både fest och allvar, i form av nyhetssammandrag vad som hänt i världen/Sverige under året.

Det här är de sista sidorna i mitt December Daily-album för 2022 och jag inledde delen med en enkel försätts-sida:


Sidorna efter är dokumentation över nyårsafton som firas på precis samma sätt varje år, med systrar och vår granne där vi lagar mat ihop och firar in nya året.

Alla 3 foton ni ser nedan är gjorda digitalt i appen/programvaran "Canva". När färgerna i ett foto stör för mycket, så gör jag fotot svartvitt (som uppe till vänster). Själva dokumentationen kunde jag lägga lite halvt transparent i fotona. Vår stackars hund ligger under bordet, rädd för alla smällar!


Vi planerar maten en vecka innan och delar upp vem som gör vad, så kul att ha kvar vilka rätter vi gjorde.  Även här har jag gjort dokumentationen på maträtterna digitalt i "Canva" medan PL-kortet nere till vänster är skrivet på min gamla skrivmaskin. 


Jag tyckte det kunde vara bra att få med lite historik också som rör Sverige/världen. Så DN hade en sammanställning per månad för 2022, så jag skrev bara av den via min skrivmaskin (på några udda PL-kort från Ali Edwards).


Jag tog bara 2 skärmdumpar från den digitala tidningen och beställde som 2 vanliga 6X4 foton (som ni ser är texten så minimal, så det var därför jag skrev själv på skrivmaskin).


På allra sista sidan i albumet gjorde jag en egen sammanställning om mig och min familj för året som gått.


Så ett uppslag med både fest och allvar! Ha ett riktigt gott nytt år nu, och när det gäller PL vill jag bara tipsa:

Gör så mycket du orkar och känner för under 2024 - även det lilla är kul att titta tillbaka på!

/DT-Gunilla

Följ oss gärna på instagram @projectlifeinorden 

(Du får gärna följa mig också: @gunilla_pysslar)



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar