tirsdag 22. desember 2015

22.des.Julaften 2014

oyoy, pittelille-julaften i dag... Gikk tiden så kjapt da jeg var liten og?? Syntes julaften aaaaaaaaaldri kom da, og nå er den her før jeg får snudd meg om....

Kan heldigvis bare slappe av for det meste er i boks, og nytt minnekort er satt i kameraet og ligger klar for at julaften kommer.

For det var ikke situasjonen i fjor, dvs jeg trodde jeg hadde alt under kontroll, og jeg knipset bilder i hytt og pinevær, men plutselig var telefonen min ute i streik, så den fikk jeg ikke tatt noen bilder med, men heldigvis har jeg speilrefleksen så vi får masse bilder alikevell...(trodde jeg)

Eh... NEI!!...... for i speilrefleksen var nemmelig minnekortet tatt ut for å overføre bilder, og IKKE satt i kameraet igjen!!

DET fant jeg jo ikke ut før jeg skulle overføre bilder 1.juledag. 

Flott det... så julaften 2014, ble ikke så godt dokumentert, men når alt kommer til alt så er jo det viktigste at vi hadde det fint, alle var mette og glade og fornøyde med dagen. (Og vi fikk en historie å fortelle om, den jula mamma ikke fikk dokumentert ALT som skjedde!! )Trepapir, blir en flott ramme rundt ett shakerkort.


Glittertre, kan ikke bli stort bedre?!!


Ha fine dager, og husk minnekort..
Linda


I vår adventskalender trenger du ikke lage noe for å vinne en premie, men du vinner ved å legge igjen en kommentar under hver luke i løpet av en uke. Du får like mange lodd som innlegg du kommenterer på. Søndagene trekker vi ut en av dere som har kommentert lukene våre. Håper dere koser dere med lukene våre og lykke til med vinnerlykken.

Denne søndagen er dette premien til en av dere som har kommentert denne uken.De som har sponset denne flotte premien er....


Hei, vi er Scrappiness:) Vi startet opp butikken for 9 år siden, da vi savnet en slik butikk i Østfold. Butikken har flyttet ett par ganger, og vi har nå store fine lokaler i gågaten i Sarpsborg og selvfølgelig nettbutikk. Vi, eierne av butikken er Ann-Kristin og Lone, og vi er så heldig å få lov til å holde på med noe vi elsker, Scrapping:)12 kommentarer:

 1. Sida var fin sjølv om ikkje du fekk dokumentert alt du ville.😃

  SvarSlett
 2. Kjempe fin jule PL, og så flott med den "tre"ramma med paljettene i :-)

  SvarSlett
 3. Flott side, kult shakerkort! :)

  SvarSlett
 4. Kjempefin side !! Shakerkort har jeg aldri laget i det hele tatt...det ser så vanskelig ut..hihi. Men flott er det :D

  SvarSlett
 5. Fort gjort, men fin juleside allikevel!

  SvarSlett
 6. Så fint! själv har jag inte hunnit med att pl:a på flera veckor nu. Hoppas ta igen lite av det nu under julledigheten.
  Kram!

  SvarSlett
 7. Bra du har kontroll på apparatet i år (håper jeg) ;) Veldig koselig side!

  SvarSlett
 8. Fantastisk å kunne jobbe med det man elsker :)

  SvarSlett
 9. Så fint! Så fint att måla lite svagt på korten och ramarna var en fin idé!

  SvarSlett