fredag 11. desember 2015

Adventskalender luke 11

Hei!
Graciela her. Da var det min tur til å åpne julekalenderen og det har jeg gledet meg til!
Jeg skal vise dere en side jeg lagde med noen bilder av minste jenta mi når vi var på juleshopping siste helg. Hun har så klart kledd seg som en liten julenisse og det passet bra at på shopping hadde en stor pepperkakehus. 

Jeg har brukt ganske mange bilder og de er ganske fargerike, så har valgt å holde det enkelt for å få fram historien bak bildene som er det viktigste for meg. Jeg valgte å ha skjulte tekst denne gangen, som gjemmer seg bak en liten "akkordeon" album. 
For å holde akkordeon sammen har jeg brukt tanntråd (hadde ikke noe hvit tynn tau :), så valgte å tenke litt ut av boksen og bruke noe jeg hadde). Har brukt hvite store kort og pyntet de die cuts og rød bazzil. 


Håper du likte siden min og at du  ble inspirert. 
Masse lykke til i kalenderen og ha en fin førjulstid. 
DT Graciela 


I vår adventskalender trenger du ikke lage noe for å vinne en premie, men du vinner ved å legge igjen en kommentar under hver luke i løpet av en uke. Du får like mange lodd som innlegg du kommenterer på. Søndagene trekker vi ut en av dere som har kommentert lukene våre. Håper dere koser dere med lukene våre og lykke til med vinnerlykken.

Denne søndagen er dette premien til en av dere som har kommentert denne uken.De som har sponset denne flotte premien er....


Scrappegarasjen drives av to venninner, Marit og June. Vi har begge drevet med scrapping i mange år. Men vi blir stadig utfordret til å teste nye produkter, teknikker og stilarter. Det er det som gjør at scrappegarasjen stadig får et bredere utvalg av produkter.

Scrappegarasjen er en voksende scrappebutikk som du finner i Mandal og på nett www.scrappegarasjen.no. Vi prøver å vise oss så mye som mulig i scrappemiljøet ved å reise rundt på treff. Du finner oss og på snap og instagram, under navnet scrappegarasjen. Vi har og blogg hvor vi har en måneds utfordring,www.scrappegarasjen.blogspot.no.Link til nettbutikken deres: www.scrappegarasjen.no

23 kommentarer:

 1. Kjempe fin side du har laga! :)

  SvarSlett
 2. Nydlige sider 💜med mye julestemning ❄veldig stilig måte og få inn teksten på ☺

  SvarSlett
 3. Nydlige sider 💜med mye julestemning ❄veldig stilig måte og få inn teksten på ☺

  SvarSlett
 4. Lekkert lell;)
  God jul - monika klemma

  SvarSlett
 5. Härliga foton på en fin sida! Mycket färg och skön julstämning! Det lilla albumet med texten är ju bara så sött! :)

  SvarSlett
 6. Så koselige julebilder....og den var riktig så snansen den tekstsirkelen du kunne dra ut :)

  SvarSlett
  Svar
  1. takk Tone, det er en dies fra Quickutz, veldig glad i den :)

   Slett
 7. Morsom detalj med teksten :) Fin måte å få med mange bilder!

  SvarSlett
  Svar
  1. ja sant, takk, vanskelig å bestemme meg for hvilke bilde jeg ville bruke hehe :)

   Slett
 8. For en super PL side, flotte bilder av nissejenta, og så kult med den gjemte teksten.

  SvarSlett
 9. Så fin juleside. Det er en utfordring med slike perioder, at bilder er det nok av..men denne siden var flott og til inspirasjon. Enkel og bilder i sentrum.

  SvarSlett
 10. Åh så fin sida i matchande färger och de fina detaljerna!

  SvarSlett