torsdag 24. desember 2015

Adventskalender luke 24

Da er vi kommet til høydepunktet og den store dagen for de aller aller fleste av oss, iallefall de minste og littegrann større :)

Jula 2014 var lillebrors første jul, og jeg hadde latterlig mange bilder fra juleferinga vår. Jeg endte opp på totalt 7 sider bare fra julaften, men jeg velger å vise kun noen av dem i denne omgangen.


På denne siden har jeg latt bildene stå for plassen, solnedgangen og stemningen som oser gjennom bildene er nok. Tekstene er skrevet på data.Alle kortene er hjemmelaget. Jeg har brukt en diecut-pakke fra KaiserCraft og mine egne juledies med hvit og sølvfoliert kartong. Kortet med hjorten rett over her, har fått god jul stemplet som bakgrunn, mens andre kort har jeg laget digitalt, slik som det med de blå julekulene over her. Her er nissefar gnidd på, perfekt julestemning :)

Ønsker dere alle en riktig god jul og en fredelig juletid :)
Lene

I vår adventskalender trenger du ikke lage noe for å vinne en premie, men du vinner ved å legge igjen en kommentar under hver luke i løpet av en uke. Du får like mange lodd som innlegg du kommenterer på. Søndagene trekker vi ut en av dere som har kommentert lukene våre. Håper dere koser dere med lukene våre og lykke til med vinnerlykken.

Denne søndagen er dette premien til en av dere som har kommentert denne uken.De som har sponset denne flotte premien er....

Hei, vi er Scrappiness:) Vi startet opp butikken for 9 år siden, da vi savnet en slik butikk i Østfold. Butikken har flyttet ett par ganger, og vi har nå store fine lokaler i gågaten i Sarpsborg og selvfølgelig nettbutikk. Vi, eierne av butikken er Ann-Kristin og Lone, og vi er så heldig å få lov til å holde på med noe vi elsker, Scrapping:)

Link:http://www.scrappiness.no/

14 kommentarer:

 1. Nydlige sider ☺med mye julestemning 💜

  SvarSlett
 2. Nydlige sider ☺med mye julestemning 💜

  SvarSlett
 3. Kjempe fine sider med mykje jule inspirasjon 🎅

  SvarSlett
 4. Kjempe fine sider med mykje jule inspirasjon 🎅

  SvarSlett
 5. Kjempe flotte PL sider, rene og klassiske i stilen.
  God jul til dere i PLIN :-)

  SvarSlett
 6. Herlig med sølv-detaljene.....skikkelig fint :D

  God Jul alle sammen ! :D

  SvarSlett
 7. Så lekre sider, fint med sølv på :)

  SvarSlett
 8. Stilige detaljer. Godt å høre vi er fler som tar av på bildefromten.
  God jul til dere i pl. Norge.

  SvarSlett
 9. Mange flotte sider med gode ideer :) God jul - og håper du har fått tatt mange fine bilder i dag også :)

  SvarSlett
 10. God jul, vilka fina sidor i vinterns färger och silver!

  SvarSlett
 11. Hurra! Jeg blir så inspirert :-)

  SvarSlett