søndag 13. desember 2015

Luke 13 Vinner uke 2

Da er vi kommet frem til den andre trekningen i vår adventskalender. Tusen takk til alle de flotte kommentarene dere har lagt igjen. De setter vi virkelig stor pris på:-)
Den heldige vinneren får med seg denne lekre premien.


Vår sponsor på denne flotte premien er:


Scrappegarasjen drives av to venninner, Marit og June. Vi har begge drevet med scrapping i mange år. Men vi blir stadig utfordret til å teste nye produkter, teknikker og stilarter. Det er det som gjør at scrappegarasjen stadig får et bredere utvalg av produkter.

Scrappegarasjen er en voksende scrappebutikk som du finner i Mandal og på nett www.scrappegarasjen.no. Vi prøver å vise oss så mye som mulig i scrappemiljøet ved å reise rundt på treff. Du finner oss og på snap og instagram, under navnet scrappegarasjen. Vi har og blogg hvor vi har en måneds utfordring,www.scrappegarasjen.blogspot.no.Link til nettbutikken deres: www.scrappegarasjen.noVinneren ble kåret med random.org og her er resultatet
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
 -

Med denne kommentaren hos Graciela:Gratulerer så masse med premien:-) Ta kontakt med oss på mail eller pm på facebook, så sender vi premien til deg:-)

Så håper vi dere fortsetter å følge oss i neste uke. Da har vi mange nye innlegg og en ny premie som dere kan vinne. God advent fra designteamet:-) 


4 kommentarer:

  1. Åhhhh.....for en hyggelig overraskelse....yuhuuuuu !!!! Tuuusen takk ! :D :D :D

    SvarSlett
  2. GRATTIS Tone!!!! Den är du väl värd! Klem!

    SvarSlett