onsdag 23. desember 2015

Luke 23, Jul. Adventskalenderen.Dagen før dagen, er ganske magisk her hos oss, da pynter vi juletreet, vi dekker bordet med all det gode pålegget vi har, lager kjøttboller, steikte poteter, demper belysningen, og lar roen senke seg.
For ikke snakke om Grevinnen og Hovmesteren,blir ikke jul uten.

Det som ikke er gjort i dag, blir ikke gjort før etter jul. Når maten er kommet på bordet, sitter vi i pysjen, det er faktisk en tradisjon vi innførte et år ungene var syke. Før vi fikk katt så la vi gavene under treet, det kan vi faktisk bare glemme nå, for Anna elsker å spise bånd og gnage på esker.. Så Gavene kommer under treet rett før vi skal åpne dem.

Så hva skal jeg vise dere.. Litt av vært tenker jeg, litt av de tankene jeg gjør meg på lillejulaften, når jeg ser på alle som er samlet rundt meg, på hvor heldig jeg er, enda jeg har en alvorlig sykdom, som setter meg ganske ut til tider. Hvor flotte barn jeg har, en mann som har tatt over det meste av det som vi før delte. En mamma som stiller opp uansett hva. Jeg er heldig, fordi jeg har tak over hode, jeg trenger ikke bekymre meg om jeg har nok penger til mat, eller om det er mat på butikken, tørke eller noe annet som kan ta fra meg venner eller familie. 

Så min luke i dag er litt fra hele året, fordi det er akkurat det jeg tenker på lille julaften når vi sitter samlet å nyter god mat , og ikke minst venter på Grevinnen og Hovmesteren.
Her kommer mitt år, iallefall et knipe hendelser fra 2015.

Vi reiser aldri bort i vinterferien, og i år var minstemann litt lei seg, siden storesøster skulle på fjellet med noen venner, så da jeg fikk tilbud om rimelig tur med danskeferga, og at det ville bli laget noe ekstra til ungene, hev jeg meg rundt, og det ble veldig vellykka.  Alex hadde smilt helt rundt hode da han fikk kapteins lua hadde det ikke vært for ørene sine..

Det er ikke mye jeg får vært med på av turer å slikt, derfor er alltid kamerat med slik at jeg kan få se og oppleve det gjennom bilder, og de fleste bilder jeg tar er fra terrassen eller hagen vår :)


Vi var i Berlin i år med jobben til min kjære, og det var en kjærkommen avbrekk i hverdagen. Å jeg elsker hotell frokoster ♥
Å i år var første gang Alex gikk sammen med korpset, for en opplevelse, og lett rørt som jeg er ble det noen tårer..

Storjenta mi fikk gå til frisøren og farge og klippe året, og det må jo dokumenteres, og minstemann var inni en periode hvor han dyrker Michael Jackson.


Så er vi kommet til sommer og litt sensommer, i år skjedde det veldig mye faktisk, opplevelser, og øyeblikk som gir næring om vinteren.


Vi, jeg og min kjære var jo så heldig og kunne stille opp for ei god venninne, lage god mat og pusle litt rundt. Det er en virkelig god følelse for en som er vant til å måtte få hjelp.


Som sagt mye som skjedde dette året, og alltid like kjekt når hele familien samles. Ny trapp og nye blomsterbed fikk jeg å. Alle mann alle hjelper til!


Først må jeg bare beklage kvaliteten på denne siden, det regner i Stavanger så var ikke mulig å ta bilder ute..
Denne siden er en av mine favoritt opplevelser. At å ligge å grave i moll skulle gi meg sen slik glede og lykkefølelse hadde jeg ikke sett for meg. Det kan nok hende fordi jeg ikke klarte å sette ned sommerblomster i år, det ble min kjæres jobb i år, så det handler nok litt om å mestre .
Så messa.. Jeg har nesten ikke ord for å beskrive det, og med de beste flokene rundt så ble det en opplevelse som jeg virkelig håper jeg får gjenta en annen gang.


Jeg har ikke stått på skøyter siden storjenta min på 14 år lå i magen, og før det ikke siden jeg gikk på barneskolen. Jeg klarte å slippe taket hjelperen min, beklageligvis la ikke min kjære merke til det så det ble ikke dokumentert hehe.

Jeg har blitt hekta på Caffe Mocca, den kurerer gruff !! Å min flotte venninne Lone og sjef for scrappiness lærte meg å nyte disse edle dråper.. Jeg liker ikke kaffe, dufter herlig, men smaker vondt. Men nå kan jeg gå på kafe med min kjære og være voksen. ler godt.


Masse av pynten jeg har brukt her på disse sidene mine har jeg fått av min bestis Linn, hun har laget disse til meg og jeg føler meg så beæret og takknemlig.
Jeg skulle egentlig ha en side til ferdig, men det klarte jeg ikke å få ferdig så den kommer i romjulen. Alt det jeg har vist dere her er en av tingene som kommer til meg når julefreden har senket seg, og ikke minst takknemligheten for hva mine nærmeste gjør for meg og oss. Å i år er det min kjære og våre barn som har ordnet jul, pyntet, vasket, og bakt. Å det er noe å virkelig være takknemlig for. At de vil glede oss alle med å bidra til at alt går som normalt, når den som vanligvis organiserer alt ikke kan.

Det var min siste luke i år, og for det om jeg har slitt med å bli ferdig har jeg nytt hvert sekund, gode minner, så flira for meg selv, og bare kreert. Min friplass er på scrapperommet, og da føler jeg meg ikke utenfor, det er en god følelse. God jul alle sammen. ♥I vår adventskalender trenger du ikke lage noe for å vinne en premie, men du vinner ved å legge igjen en kommentar under hver luke i løpet av en uke. Du får like mange lodd som innlegg du kommenterer på. Søndagene trekker vi ut en av dere som har kommentert lukene våre. Håper dere koser dere med lukene våre og lykke til med vinnerlykken.

Denne søndagen er dette premien til en av dere som har kommentert denne uken.
De som har sponset denne flotte premien er....

Hei, vi er Scrappiness:) Vi startet opp butikken for 9 år siden, da vi savnet en slik butikk i Østfold. Butikken har flyttet ett par ganger, og vi har nå store fine lokaler i gågaten i Sarpsborg og selvfølgelig nettbutikk. Vi, eierne av butikken er Ann-Kristin og Lone, og vi er så heldig å få lov til å holde på med noe vi elsker, Scrapping:)

16 kommentarer:

 1. Så koselige minner! Og flotte sider!

  SvarSlett
 2. Så mange flotte sider med gode minner :)

  SvarSlett
 3. Åh vilka fina och härliga sidor och med så mycket fina bilder.

  SvarSlett
 4. Veldig flotte sider ☺med fine minner som er viktig og få dokumentert og tatt vare på ☺god jul 💜

  SvarSlett
 5. Så flotte PL sider :D Masse inspirasjon :)

  SvarSlett
 6. Flott side som gir mykje inspirasjon.

  SvarSlett
 7. Flott side som gir mykje inspirasjon.

  SvarSlett
 8. Jättefina uppslag!
  Kram MAlin

  SvarSlett
 9. Så flott at du ville dele så mye med oss! :) Tusen takk for fin inspirasjon - og GOD JUL :)

  SvarSlett
 10. Åhh så nydelige sider og så nydelig bloggpost også <3 Det bare strålte av takknemlighet, glede og gode øyeblikk <3 Fantastiske sider og jeg lo godt av kvalitetsikrer Anna hihi! God jul kjære Jorunn <3

  SvarSlett
 11. Å så mange flotte PL side, takk for inspirasjon :-)

  SvarSlett
 12. Så hyggelig å få et tilbakeblikk inn i din verden. Flotte sider. God jul til deg og dine.

  SvarSlett
 13. Åh så fina sidor. Gillar färgerna också och hur korten kombinerats.

  SvarSlett