torsdag 10. desember 2015

Adventskalender luke 10

Da er vi inne i den deilige førjulstida, og de fleste er vel begynt på forberedelsene til jula. Her i huset er vi iallefall så smått i gang :)

Jeg har valgt ett tema for alle desembersidene mine, i hvitt og sølv med innslag av rødt og gull. I luke 10 viser jeg en side med innslag av vår uke 51, med alt som hører med av julepyntlaging, pepperkakehus og helt hverdagslige ting som forekommer gjennom ei uke.

Tittelkortet er vellumark med gulldotter på og tittelen er stanset ut i sølvfoliekartong med alfabet-dies.


I vår adventskalender trenger du ikke lage noe for å vinne en premie, men du vinner ved å legge igjen en kommentar under hver luke i løpet av en uke. Du får like mange lodd som innlegg du kommenterer på. Søndagene trekker vi ut en av dere som har kommentert lukene våre. Håper dere koser dere med lukene våre og lykke til med vinnerlykken.

Denne søndagen er dette premien til en av dere som har kommentert denne uken.De som har sponset denne flotte premien er....

 Scrappegarasjen drives av to venninner, Marit og June. Vi har begge drevet med scrapping i mange år. Men vi blir stadig utfordret til å teste nye produkter, teknikker og stilarter. Det er det som gjør at scrappegarasjen stadig får et bredere utvalg av produkter.

Scrappegarasjen er en voksende scrappebutikk som du finner i Mandal og på nett www.scrappegarasjen.no. Vi prøver å vise oss så mye som mulig i scrappemiljøet ved å reise rundt på treff. Du finner oss og på snap og instagram, under navnet scrappegarasjen. Vi har og blogg hvor vi har en måneds utfordring,www.scrappegarasjen.blogspot.no.Link til nettbutikken deres: www.scrappegarasjen.no

15 kommentarer:

 1. Kjempe stilig side, takk for flott inspirasjon.

  SvarSlett
 2. Fin side! Likte at du har brukt sølv :)

  SvarSlett
 3. Fine sider! Er det 10x12? Likte størrelsen!

  SvarSlett
  Svar
  1. tusen takk :) Ja, noe rundt der en plass, er vel det som går som lettersize tror jeg, muligens det er 9x12..? den er iallefall litt mindre enn vanlig 12x12 :)

   Slett
 4. Kjempefin og søt PL side :)
  Koselige detaljer med juletreet og "pepperkake-mennene" :)

  SvarSlett
 5. Å legge med ønskeliste var jammen ikke dumt! Flott side :)

  SvarSlett
 6. Herlig ukeside :-) Og artig med utklipte pepperkakemennsker og ønskeliste :-)

  SvarSlett
 7. Vilken fin sida, och behaglig att titta på.

  SvarSlett
 8. Harmonisk sida i ljus, läcker stil!

  SvarSlett
 9. Stemningsfull og nydelig side

  SvarSlett