torsdag 15. desember 2016

Julförberedelser med amerikansk släkting 15.desember

Idag är det min tur, DT-Marit, att återigen öppna en lucka i vår adventskalender. 
Vi är fortfarande kvar i New York men har nu tagit tunnelbanan ut till Brooklyn för att hälsa på hos min mans amerikanske släkting.

Tills för 2,5 år sedan så trodde min man att han hade en relativt liten släkt. Sedan blev han uppringd av programmet Allt för Sverige, där svenskamerikaner söker sina rötter.
Det programmet var starten på helt nya bekantskaper och släktingar för oss. Det visade sig att hans släkt inte var så liten som han trott. Nya släktingar dök upp både i USA och Sverige.

Så vid vårt besök i New York så åkte vi ut till Brooklyn och besökte min mans släkting i hans lägenhet som han bodde i med sin flickvän Jess.
Denna sidan är minnen från en helt magisk kväll för oss.Under kvällen hann vi med pubbesök i mysiga Brooklyn och det kändes som vi var långt ifrån Manhattans hets.
Vi var uppe på hustaket till huset där deras lägenhet låg och såg Manhattans skyline. Vi klädde deras julgran och julpyntade deras lägenhet och drack Hot Toddy.


Jag hade så mycket fotografier från denna kväll så det blev inte så mycket mer än journaling och enstaka dekorationer med stickers, några även på fotografierna. Jag har använt mig av Becky Higgins Grid Cards och skuret till dem för att passa 4*4 fickorna.

Samtidigt som vi var i Brooklyn ägde tändningen av granen på Rockefeller Center rum. Vi fick efteråt höra att det varit kö i 7 timmar för att ta sig in. Så glad att vi valde att tillbringa kvällen med Nick & Jess istället. Det här var resans bästa dag.


/DT-Marit
Instagram: marit_pysslarI vår adventskalender trenger du ikke lage noe for å kan vinne en premie, men du vinner ved å legge igjen en kommentar under hver luke i løpet av en uke. Søndagene trekker vi ut en av dere som har kommentert lukene våre. Håper dere koser dere med lukene våre og lykke til med vinnerlykken. 

Denne søndagen  har vi to premier, og da blir det TO vinnereKort og godt hobby er et engrosfirma innen hobby og interiør med hovedvekt på mønsterark, stempler, bånd, metallskilt, notisbøker, servietter,invitasjoner og bordbånd. Du finner Kort og godt sine produkter hos de fleste scrappebutikker. For en oversikt over deres flotte utvalg gå til nettsiden deres.

13 kommentarer: