fredag 9. desember 2016

Starten på et julealbum 9.desember
Hei!
I kalenderen idag skal jeg vise dere julealbumet mitt. Hvor jeg har begynt på 2013, men dette var før vi fikk barn så albumet blir ikke fullt med bilder fra da, hehe. Men jeg kommer til å holde hele albumet med julesider fra forskjellige år, kronologisk.

Albumet er 6x8 inches. 12x12 albumene kan bli litt vel store, så jeg driver og tester ut litt forskjellige formater. Jeg har sett flere andre julealbum i den størrelsen som jeg syns var fine. Det er ikke det største utvalget av forskjellige typer lommer, men det er ihvertfall en 5 forskjellige som jeg har funnet ihvertfall.


Forsiden til 2013 har jeg brukt to bilder av julepynt. Jeg tok en del interiørbilder til bloggen min på den tiden, og syns de gjør seg til enkle, rene sider. Jeg har ikke vært like flink til å ta det i  det siste, altså bilder det ikke er folk på. Kortet oppe til venstre har jeg laget av et rødt jule-klistremerke, og bokstav-klistremerker. Til høyre er det et utstanset ord i hvit kartong, og kortet nede til venstre er jeg litt usikker på hvor er fra, men jeg har pyntet det med en utstanset snøkrystall i hvit perlemor-kartong og en liten button.


På disse sidene har jeg brukt litt bilder fra julebakst og av juletreet. Den digitale pynten (stort sett gjennom hele albumet) er selvlaget eller fra Paislee Press eller One little bird.
På svarthvit bildet har jeg tegnet "snø" med en sharpie pen.


Av fysisk pynt her har jeg brukt en  3Dsticker av en pil og "25" (burde jo hatt 24 :p) og en utstanset snøkrystall.

Håper du likte sidene mine :)

Hilsen Ellinor

I vår adventskalender trenger du ikke lage noe for å kan vinne en premie, men du vinner ved å legge igjen en kommentar under hver luke i løpet av en uke. Søndagene trekker vi ut en av dere som har kommentert lukene våre. Håper dere koser dere med lukene våre og lykke til med vinnerlykken. Denne søndagen er dette premien til en av dere som har kommentert denne uken.

                                                                    Fra Scrapomania
Scrapomania.no er en butikk for de som trenger utstyr til scrapbook, kortlaging , lommescrapping.Vi har vært på nett siden Juni 2011 og i 2015 ble nettbutikken oppgradert til slik den er nå.
Vårt butikk , som også fungerer som lager for nettbutikken, finner du i Ålesund, nærmere bestemt i indre bydel, Brusdalsvegen 212 6011 Ålesund.
Cahrine som tar seg av det daglige og sender ut dine ordrer. Hun har alltid ett smil på lager! :)
Du finner oss også på facebook og blog.scrapomania.no
Kontakt oss gjerne på tlf 70300491 eller 90 618035 om det er noe
du lurer på eller trenger hjelp til.

17 kommentarer:

 1. Det var noen enkle og flotte sider, jeg får aldri det til, derfor blir jeg ekstra imponert når jeg ser andre sine. Klemm

  SvarSlett
 2. Kjempefine sider du har lagd :)

  SvarSlett
 3. Et eget julealbum blir superkoselig å titte gjennom senere :)
  Rene og flotte PL sider :)

  SvarSlett
 4. Flotte sider. Lurt med eget julealbum.

  SvarSlett
 5. Denne stilen likte jeg kjempegodt :)

  SvarSlett
 6. Så lurt med eget julealbum og lekre sider du har lagd.

  SvarSlett
 7. Så flott!! Det er så fint med sånne sarte sider 😍😍

  SvarSlett
 8. Kjempestilig! Passa godt med gull på jule-album. Smakfulle sider inni🎄

  SvarSlett
 9. Så koselig. Har et minialbum selv med minner fra jul. Takk for inspirasjon.

  SvarSlett
 10. Lovely. Looks like you are having fun creating for Christmas. Hugz

  SvarSlett
 11. Jättefina sidor väldigt smakfullt

  SvarSlett