lørdag 31. desember 2016

2016 hos Project life i Norge

Siste dagen i 2016.

I morgen er det nye muligheter for å starte ett nytt og bedre liv..
Hihi, og så bryte løftet om en time eller ei uke...

I tradisjon tro.. Nyttårsløfter er vell lagd for å brytes, er de ikke?

Eller kanskje det ikke er noen løfter å bryte?

Uansett, så må vi kose oss i kveld,  og 2017, ta masse bilder, nyte livet om ikke alt er perfekt. Skape minner utav de små ting for det er mest små ting i livet, men jeg tror når vi blir eldre og tenker tilbake så er det nettopp de små ting som er de største minnene vi har. 

Små hverdagsgleder, gode ord og varme er det som setter spor....Teamet hos Project life i Norge, er en god og sammensveiset gjeng, som stiller opp for hverandre og gir av seg selv. 
Vi har hatt litt utskiftinger i teamet, noen har gått og nye har kommet, slik er det jo, at livet kan komme litt i veien og tiden strekker ikke til, men vi setter stor pris på både nye og gamle som sammen har formet PLIN til det vi er i dag.

Vi har ett vidt spekter av stiler og tolker det samme på vidt forskjellige måter. 

Og når vi som team skal inspirere, så er det nettopp variasjoner som er viktig.
 Og vi har satt sammen en liten film med ett tilbakeblikk av 2016.
Da er det bare til å ønske dere alle en flott kveld, og ett riktig godt nytt år.
Vi sees i morgen med ny utfordring.

Linda, Elisabeth, Lene, Anna, Gunilla, Marit, Bente-Heidi, Monica og Emelie

1 kommentar:

  1. BR V2-93 GMT Blue, en blåval version av GMT-modellen som introducerades 2018, visar två replika klockor tidszoner. Den andra handens motvikt rolex kopior är subtilt utformad i form av ett flygplan, en nick till piloter och globetrottare för vilka GMT är ett oumbärligt klockor kopior verktyg. 24-timmarsskalan skrivs ut på en två-tonskärm, en signaturfunktion för GMT. Den här är tillverkad av anodiserad aluminium, med grå för dagen och rolex klocka kopia blå för natten. Den rödpilade handen som spårar den andra tidszonen är otänkbar, liksom de stora, Super-LumiNova belagda siffrorna på ratten. Denna fake cartier uppmärksamhet på hög läsbarhet är en vanlig funktion i alla Bell & Ross-klockor. Rörelsen är den fake IWC automatiska BR-CAL.303, med en snabbinställningsfunktion för andra tidszoner och en datumfunktion.

    SvarSlett