fredag 16. desember 2016

Skitur til Trysil 16.desember

Det beste med vinter er snø - og aller best er snø i bakke:)
I min familie er vi glade i å stå på nedoverski, og det er noe vi kan gjøre sammen uansett hvilket nivå vi er på. Vi står bare ned de bakkene vi ønsker i den farten som passer hver enkelt og så møtes vi på kafeen med jevne mellomrom.

Her kommer to sider fra en helg i Trysil hvor vi feiret min bursdag i desember.

Det ble en blå og kald side - og en varm og orange en:)

Det er litt vanskelig å få tatt gode bilder når det er litt mørkt, 19 minus og litt vind - men jeg synes bildene fra bakken ble ok.Jeg har pyntet bildene ganske enkelt, med bare noen små runde stickers og røde stjerner. Synes rødt fungerer veldig godt med disse kalde, blå bildene.


Tittelkortet har jeg klippet ut fra et Storyteller ark, og brukt Aileens glitter snow på ordet vinter. Stemlet en stor blå pil og satt en stickers over - og et lite rødt hjerte:)

De røde detaljene binder side sammen.


Så var det tiden vi tilbrakte med å drikke rykende varm kakao:)Her går også rødt litt igjen, men denne gangen i jakken min og luen til min sønn. Jeg har også prøve å bygde siden slik at den blir like tung på begge sider.

Hello kortet likte jeg godt, men for å få litt dybde på det kom det på en stickers med Hello, en ramme med glitter og en liten stjerne.Happy kortet ble litt mer sprudlende med en orange pil med prikker:)

Disse to sidene viser hva jeg også liker å gjøre best i desember. Førjulstiden er fin hvis du også rekker å komme deg ut og få frisk luft.

Håper du likte mine litt anderledes "jule sider" men å stå på ski og være ute er også en del av julen for meg, og jeg håper vi får til noen turer i vinter også.
I vår adventskalender trenger du ikke lage noe for å kan vinne en premie, men du vinner ved å legge igjen en kommentar under hver luke i løpet av en uke. Søndagene trekker vi ut en av dere som har kommentert lukene våre. Håper dere koser dere med lukene våre og lykke til med vinnerlykken.

 Denne søndagen har vi to premier, så det blir to vinnere...
Kort og godt hobby er et engrosfirma innen hobby og interiør med hovedvekt på mønsterark, stempler, bånd, metallskilt, notisbøker, servietter,invitasjoner og bordbånd. Du finner Kort og godt sine produkter hos de fleste scrappebutikker. For en oversikt over deres flotte utvalg gå til nettsiden deres.

11 kommentarer:

 1. Den bursdagen kommer du til å huske :) Stilig å dele opp bildene slik.
  Flotte bilder og sammensetting av farger!

  SvarSlett
 2. Fine sider :) Likte du har delt bileta i to :)

  SvarSlett
 3. Kjempeflotte PL sider med herlige vinterbilder :)

  SvarSlett
 4. I like the blue page. It's difficult to take photo's of snowy photos. I think they always look much better in the actually layout than in the photo's. I really like it though. It looks cold. And fun. Hugz

  SvarSlett
 5. Fine PL sider, flotte vinterbilder :-)

  SvarSlett
 6. Vilka fina färger som målningar dessa fina sidor

  SvarSlett
 7. Flott pl sider med vintetstemning🌟😊

  SvarSlett
 8. Nydelege sider med flotte fargar😊👍

  SvarSlett
 9. Nydlige sider. Med nydlige farger😊

  SvarSlett