lørdag 10. desember 2016

Precis som Nobelfesten, 10.desember

I sverige firas Nobelfesten den 10 december varje år, och för 2 år sen fick jag möjligheten att följa med min granne på en liknande tillställning när hennes man fick förhinder. 

Ett fint decemberminne i guld och glamour - som jag hoppas syns i det här uppslaget:Jag hade så många små-bilder så jag använde den här sidan med många fickor (lommer):


Dock fick jag frågan dagen innan om jag kunde följa med så samma dag fick jag shoppa kläder och hårsmycken. Därav mitt titelkort där jag klistrat på texten "Say yes" som kommer från Scrapomania men som jag färgade in med guld-pasta. Jag valde ut svart-vita kort från de PL-kort som jag hade kvar från Scrapomanias augusti-kit och blandade upp dem med några andra från mina gömmor. 

Eftersom ett foto var knallrosa så fångade jag upp den färgen i mina dekorationer. Så uppslaget går i vitt, svart, guld och rosa. Jag har använt upp de sista Scrapomania dekorationerna jag hade kvar: en tjockare "Smile"-stickers, och hjärtan och bling.

Jag ville förmedla fest-stämningen så jag använde 2 små fickor (lommer) till min fusetool, och fyllde med glitter och paljetter. Visst blev det kul att använda Scrapomanias bling som jul-kulor som hänger ned på det här PL-kortet jag hittade i mina gömmor! 
Här är ett annat kort med musik-hjärta och bling från Scrapomania. 


 

Jag hade kvar fler hjärtan från augusti-kitet och använde upp alla på det här uppslaget (fick representera den fina musik-underhållningen på festen).


Jag hade några få svarta paljetter kvar från Scrapomania så de fick sitta på det här guldkortet och fånga upp det svarta från "Fest"-kortet bredvid.


Jag återanvänder gärna saker och det har jag gjort i det här uppslaget. Dessutom kunde jag återanvända festkläderna  på nyårsaftonen.

Tack för titten! /DT-Gunilla


I vår adventskalender trenger du ikke lage noe for å kan vinne en premie, men du vinner ved å legge igjen en kommentar under hver luke i løpet av en uke. Søndagene trekker vi ut en av dere som har kommentert lukene våre. Håper dere koser dere med lukene våre og lykke til med vinnerlykken. Denne søndagen er dette premien til en av dere som har kommentert denne uken.

                                                                    Fra Scrapomania
Scrapomania.no er en butikk for de som trenger utstyr til scrapbook, kortlaging , lommescrapping.Vi har vært på nett siden Juni 2011 og i 2015 ble nettbutikken oppgradert til slik den er nå.
Vårt butikk , som også fungerer som lager for nettbutikken, finner du i Ålesund, nærmere bestemt i indre bydel, Brusdalsvegen 212 6011 Ålesund.
Cahrine som tar seg av det daglige og sender ut dine ordrer. Hun har alltid ett smil på lager! :)
Du finner oss også på facebook og blog.scrapomania.no
Kontakt oss gjerne på tlf 70300491 eller 90 618035 om det er noe
du lurer på eller trenger hjelp til.

12 kommentarer:

 1. for en opplevelse da, og så fint dokumentert, utrolig flotte sider.. ♥

  SvarSlett
 2. Så fine sider og mange flotte detaljer å se på ;)

  SvarSlett
 3. Flotte sider med mange fine deltaljar😊

  SvarSlett
 4. Nydeleg med gull og lilla!! Mange fine detaljar👍

  SvarSlett
 5. WOW! Dette var skikkelig fint :) Denne må jeg se flere ganger på. Her var det mange detaljer :)

  SvarSlett
 6. Kjempeflotte og minnerike PL sider med flott glam og glamour som passer temaet :)

  SvarSlett
 7. Herlige sider, kjempe flotte detaljer og jeg likte fargevalget :-)

  SvarSlett
 8. This is gorgeous. Love all the details. The confetti pockets are such fun. Hugz

  SvarSlett
 9. Vilken fin sida du har gjort Gunilla

  SvarSlett
 10. Herleg :) Likte korta dine, fint pynta :)

  SvarSlett