søndag 26. januar 2020

Beste minnet 2019 - Spillkvelder


2019 har hatt mange flotte minner, har så mange jeg kunne valgt fra bare så synd jeg har lagt ut de fleste, som Trondheimstur med familien, hyttetur med svigers, sydentur med samboeren, husflytting som jeg skrev om sist gang, men jeg fant ennå ett tema som er det beste ved 2019, all tiden med søsteren min som vi har brukt i spilling og bruk av hode. Ingenting er bedre enn å tulle seg inn i ett teppe og spille spill mot hverandre. men det beste av alt er når man vinner!


Så da vil jeg vise dere noen fantastiske bilder fra året som har gått med følelse av seier, som dere ser.. Dessverre ble det ikke mye seier på meg, men når dagen først var der var det verdt det.. gleden varte så klart ikke lenge.. 
Men kanskje fortelle dere hva jeg brukt på layouten, jeg har brukt resteark av fargen : blå, grønn & rød i tillegg brukt ark fra simple stories og vips ett skikkelig brettspill layout med litt typiske brettspill farger, fant også noen gamle piler, litt washi tape, thickers og noen brettspill brikker fra silhouette maskinen som gjorde layouten perfekt til slutt!





Håper du også finner fram fjordårets beste minner og lager layout ut av dem, kanskje prøve deg på noen farger du ikke er vant med å bruke, slik som jeg har gjort i denne layouten.
Kos deg videre i 2020 med nye utfordringer og fantastiske nye gode minner.

DT - Jeantte

1 kommentar: