onsdag 15. januar 2020

Tävling/Utfordring: Mitt bästa minne från 2019

Norsk: Nytt år og nye muligheter. Men før vi setter fokus på 2020, vil vi her i Project life i Norge bevare minnene fra 2019 litt til. Derfor startet vi nå en utfordring: Beste minnet fra 2019
Lag en valgfri PL-side der du dokumenterer ditt beste minne fra 2019.


Hvordan delta:
Det finnes 4 måter å delta på. Du velger selv hvilken som passer deg best:
 • Facebook: Gruppen Project life i Norge. Det vil der bli opprettet ett album til utfordringen
 • Blogg - legg en link inn som en kommentar under her. 
 • Instagram - Legg ut ditt bidrag på Instagram og tagg bildet ditt på Instagram med #projectlifeinorge. Pass på at du har en åpen profil så vi kan se bidraget ditt. Skriv en kommentar med ditt brukernavn i kommentarfeltet under her. 
 • Mail: Send ditt bidrag til: projectlifeinorge@outlook.com
Frist for innlevering er 29 februar kl 23.59. Vi trekker vinneren i begynnelsen av Mars, blant de innleverte bidragene.


Svenska: Nytt år och nya möjligheter. Men innan vi sätter fokus på 2020 vill vi i Project Life i Norge bevara minnena av 2019 lite till. Därför startar vi nu tävlingen "Bästa minnet från 2019".
Gör valfri PL-sida där du och dokumenterar ditt bästa minne från 2019.


Hur man deltar:
Det finns 4 sätt att delta på. Välj det som passar dig bäst:
 • Facebook: Gruppen Project life i Norge. Det kommer ett finnas ett album skapat för utmaningar.
 • Blogg - lägg in länk till ert bidrag som kommentar här nedan.
 • Instagram - Lägg upp ditt bidrag på Instagram och tagga gärna ditt inlägg med #projectlifeinorge och se till att ha en öppen profil för att vi skall kunna se. Skriv en kommentar med ditt användarnamn i kommentarsfältet här nedan.
 • Maila ditt bidrag till: projectlifeinorge@outlook.com
Ni har till 29 februari kl. 23:59 på er att skapa era bidrag. I början av mars kommer vi att lotta fram vinnarna bland er som deltagit.


Dansk: Et nyt år og nye muligheder. Men inden vi fokuserer på 2020, her i Project life i Norge, ønsker vi at bevare minderne fra 2019 lidt længere. Derfor starter vi nu en udfordring, der hedder: bedstes minder fra 2019.

Opret en valgfri pl-side, hvor du dokumenterer din bedste minde fra 2019.


Sådan deltager du:
Der er 4 måder at deltage på. Du vælger selv, hvilken der passer bedst til dig:
 • Facebook: i Gruppe Project life i Norge. Der vil være et album oprettet til udfordringen.
 • Blog - Læg et link nedenfor som en kommentar i kommentarfeltet.
 • Instagram - Post dit bidrag på Instagram og brug hashtag'et #projectlifeinorge. Din profil skal være åben, for at vi kan se dit bidrag. Skriv en kommentar med dit brugernavn i kommentarfeltet under her. 
 • Mail: Send dit bidrag til: projectlifeinorge@outlook.com

Du kan deltage frem til 29 februar kl. 23:59. Vi trækker vinderne i begyndelsen af marts, blandt de deltagende bidrag. 


Vinster/ Premier
En heldig vinner vil vinne denne vinsten/premienVinnarna drar vi med hjälp av mr.random. 
Vi behöver minst 5 bidrag för att lotta ut en vinst.
Vi godtar kun fysiske pl-sider
INSPIRATION / INSPIRASJON
Här kommer lite inspiration från designteamet / Her kommer litt inspirasjon fra designteamet.

DT- Marit
Mitt bästa minne från 2019 är från vår resa till Österrike i februari. En spontant bokad resa en vecka innan vi åkte. Jag valde Becky Higgins Grid Cards. Jag tyckte de passade bra till korsvirkeshusen.


Många datum och orter att hålla reda på så mitt titelkort blev lite annorlunda. Använde mig av massa etiketter och skrev text på skrivmaskin direkt på dem.


 

DT-Gunilla
2019 var ett jobbigt år för vår familj, men då är det viktigt att hitta ett bra minne och det får bli min vecka på O-ringen tillsammans med min syster. Underbart sommarväder och kul orientering. Kartan från en etapp har jag vikt ihop och fäste även fast en stämplad liten tag (Hello Wild), så man lätt kan dra upp kartan.


Längst ned till vänster är en fastklistrad flip up med ytterligare ett foto under.

 

DT-Elisabeth
Å finne bare ett minne fra 2019, ble ikke bare lett:-) Har mange fine øyeblikk som jeg minnes med smil. Men jeg havnet til slutt på minnet fra sommerferien vår til Danmark og vassing i fjøra ved Skagens odde. Ikke noe som er så deilig og spesielt som strendene og havet i Danmark.

*

Jeg har hatt så mange fine minner med både familie og venner <3
Beste turen i løpet av året må være Trondheim turen, men den har jeg så mye ute av fra før.. Så var det alle små ting som skjedde mellom meg og Joakim, men som jeg ikke vil skal komme ut til alle. Men det som toppet året 2019 må være flytting og det nye hjemmet vårt <3 Håper dere liker hjemmet vårt, blir gøy å se tilbake på disse bildene om 10 år, kanskje det er blitt noe forandringer her.  
DT-Pernilla
Mitt bästa minne från 2019 (eller iallafall ett av de kanske jag får säga) är när vi tog premiärturen med vår SUP-bräda. Det är något jag velat testa på i många år och förra året köpte vi en egen och det är fantastiskt roligt!


Jag valde att göra egna PL-kort till "SUP" med mousse från Nuvo, för att kunna fånga upp det blå havet och lite splash-stämpel och enameldots mm. Journalingkortet är från Becky Higgins "Inspire".


 
DT-Caroline
Jeg valgte å lage denne siden fordi jeg holder på med et album av hundene mine Sol og Lykke. Dette var fra da jeg var i Bergen å hentet hjem Lykke, som var et av mine beste minner fra 2019 :)


 

DT-Emma
Mitt bästa minne från 2019 är utan tvekan när jag åkte till Japan för att träna min kampsport i höstas. Jag har påbörjat ett album i storlek 9x12 där jag tänkt dokumentera resan, och här är första uppslaget. Jag har gjort alla kort själv från grunden och utgått ifrån vanlig vit cardstock som jag kombinerat med ett trämönstrat papper och ett gammalt block med Japaninspirerade papper. Jag dekorerar med stämplar, wood veneers, washi och alfabetsstickers. 

DT- Therese
Ett av mina bästa minnen från förra året var i påskas när mina brorsbarn sov över från skärtorsdagen till påskafton. De letade ägg i min trädgård och på långfredagen var vi till Vallby Friluftsmuseum, då följde också granntjejen med.  

DT-Bodil
Mitt beste minne er besøket hos min bestemor. Vi bor såpass langt fra hverandre at det sjelden blir mer enn en gang i året vi treffes.


 

DT- Annelen
Ett av mine beste minner fra 2019 er då eg endelig kom meg opp på Hornelen. Denne toppen har eg drømt om i mange år. Hornelen er Europas høgste sjøklippe og blei ein fantastisk opplevelse. Og eg hadde aldri trudd at det skulle bli så flott vær, dagen før låg toppen i tjukk tåke. Og så fekk eg oppleve den ilag med Monica. 


Vi gleder oss til å se deres bidragInnkomne bidrag:

Aina Brattås via Facebook
Aina har dokumentert ett fantastisk flott og spesielt minne fra 2019.


*


2 kommentarer:

 1. Så mange flotte inspirasjonsbidrag :)
  Jeg scrapper kronologisk, så må nok hoppe over denne utfordringen, men gleder meg til å se hva som kommer inn :)

  SvarSlett
 2. her er mitt bidrag
  https://synnovedyhring.blogspot.com/2020/01/pl.html

  SvarSlett