torsdag 3. september 2020

Bruk av thickers på PL kort del 2.

 Jeg hadde ett innlegg her tidligere hvor jeg viste dere noen PL sider av hvordan man kan bruke thickers på PL sidene, men jeg følte meg ikke helt ferdig med å vise dere inspirasjon på dette. 
For thickers kommer i så mange forskjellige størrelser, fonter og farger at det er jo en lek å bruke dem! 

Så da ville jeg vise dere noen sider til, det er sider fra blant annet Costa del sol kysten & Tenerife. 



På denne siden har jeg brukt det som en slags overskrift inni skriften min. (Fikk doner kebab igjen som bare smeltet på tunga, så klart jeg måtte få Joakim til å ta bilde!) 


Her har jeg brukt det både som overskrift for å fortelle at vi er i Torremolinos, men også at vi er ute og har litt pizza tid. (Hvis dere ser nederst i høyre hjørne av pizzatid kortet ser dere tre hjerter, det betyr at vi har gitt resturanten 3 av 6 hjerter/stjerner.) 


Her er ett av mine tidligere project life sider hvor vi var på tur til tenerife, hadde ikke helt fått inn alle mine gode teknikker som jeg har nå. Men jeg brukt thickers her også for å få frem hvem år det var, og også for å vise gleden ved mat. 


Her er vi i Siam Park en fantastisk vannpark som jeg anbefaler på det sterkeste om noen reiser til Tenerife! Her ser dere at jeg har gjort litt kontraster for både kjole og vannet er i ganske like farger, men skriften tok jeg i orange. ( Hadde det vært nå hadde nok den skriften vært en annen, men også kult med litt kontraster!) 

Så håper dere ble litt mer inspirert til å ta frem thickersene etter denne gangen også og finne noen perfekte plasser til dem i deres album! Jeg har iallefall forelsket meg i thickers og dessverre for mange men en glede for meg vokser farge skalaen der også! 

Håper dere vil dele det dere har laget med thickers på deres instagram og tagge https://www.instagram.com/Jeanette_papirhjorne/ 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar