søndag 20. september 2020

Olika varianter på titelkort

 Hej,
idag är det min tur, DT-Pernilla, att komma med lite inspiration :-)
Jag tänkte visa upp olika varianter av "titelkort" jag gjort genom åren, har ni tips på bra varianter nu gör av titelkort så tipsa gärna här eller på vårt instagramkonto. Alltid kul att se hur andra gör.


Använda stämplar/thickers på färdiga PL-kort
Det är nog det jag gjort mest genom åren, att hitta ett PL-kort som matchar uppslaget och använda olika alfabetsstämplar eller thickers till att skriva månad, superenkelt!

      



Göra egna titelkort
Detta gör jag också relativt ofta, för om jag vill matcha de papper jag använt på uppslaget eller "känslan" är det inte alltid jag hitta det kortet i ett färdigt kit. Då är det bara att leta upp ett passande mönsterpapper och skapa ett eget, eller som nedan ta grid-kort.
Här har jag använt stämplar med färdiga "månadsord" från Kelly Creates,
så användbara om man kan stå ut med att det är på engelska :-)
och stämplat med "penseldrag".

Här har jag satt ett matchande mönsterpapper uppe och nere på ett vanligt grid-kort och det mönsterpappret är även med i uppslaget. Har sen stämplat månaden  och lite puffy stickers.


Använda foton som titelkort
 I mitt resealbum använder jag väldigt ofta ett foto från resan, lägger på rubrik, datum osv som jag vill ha med och sen har det som en start på reseuppslaget.

Passade på att skriva ort och årtal i sanden vid Malaga-resan (som PL:are tänker man ju på hur man vill dokumentera redan under resan, eller hur ;-)?


Eller som här när jag använder appen Instaplace eller Instaweather till kortet jag vill ha som titelkort, så enkelt, stilrent och kan varieras i mängder. Även snyggt om du är på en resa där du besöker flera olika ställen/orter, kan du använda samma typ av text så följer det igenom som en röd tråd i dina uppslag. 


Det var allt för mig!
Tipsa mig/oss gärna om hur DU gör dina titelkort.
Du hittar oss på på Instagram: projectlifeinorge eller mig på @pillanspyssel.

Ha en fin dag!
Kram Pernilla


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar