lørdag 13. november 2021

Hej fra Danmark - Presentation av DT-Line

Hej med Jer. 

Mit navn er Line og er ny på designteamet.

Jeg er 41 år og bor i Roskilde, Danmark, med min mand og vores tvillingedrenge.

Omkring 2014 begyndte jeg at lave scrapbooking. Først i smashbøger, hvor jeg dokumenterede årets gang. Siden 2018 har jeg lavet Project Life. Jeg laver ikke ugelayouts, men dokumentere i stedet månederne og de ting der er sket i årets løb. Det kan være særlige begivenheder hjemme eller rundt om i verden, men også helt almindelig hverdag. For mig er det vigtigt at vise virkeligheden - både det gode og det dårlige.

Jeg tager mange billeder og har ofte en udfordring med at få udvalgt de få der er plads til i lommerne. Derfor er jeg tit nødt til være kreativ når jeg laver mine layouts for at få flest mulige billeder med. Derfor bruger jeg ofte flip-pockets eller inserts. Min favorit størrelse er 6x12 layouts.

Mine Project Life kort er fra kits, 12x12 papir og digitale kort som jeg laver selv eller digitale kort jeg printer ud. Jeg kan godt lide kort som har humor, er sarkastiske og anderledes. Jeg elsker thickers, stickers, emnal dots og andet embelishment.

Jeg glæder mig til at lærer jer at kende og I skal bare spørge hvis der er noget I gerne vil vide om mig eller mine layouts. 



 

 

2 kommentarer:

  1. Så gøy! Gleder meg til og følge deg og få inspirasjon😁

    SvarSlett
  2. Spännande, ser fram emot all inspiration du kommer med sen.

    SvarSlett