søndag 14. august 2022

Enkelt, men ändå inte enkelt.

 Idag ska jag,  DT-Emma, visa upp mina sidor för juli månad. Jag har använt så mycket färg på mina kort under året, med bara något enstaka undantag, att jag denna gång valde Cinnamon Edition, som har olika nyanser av brunt och grått. Jag tyckte också att mönstren på korten passade bra med alla foton på oss i medeltidskläder. Just på grund av att det är så mycket mönster har jag bara dekorerat med enamel dots i två nyanser av grönt, för att hålla det enkelt.

Som alltid har jag klippt-och-klistrat, även om de flesta kort är omodifierade. Det stora journalingkortet längst upp på vänstersidan fick en remsa längst upp från ett titelkort, och en mindre remsa från ett 3x4''-kort, samt en enamel dot. Journalingkorten längst ned på högersidan fick matchande remsor från ett annat 3x4''-kort och varsin enamel dot.

Inserten är en 9x12''-ficka, där jag fått plats med många foton, och även att skriva en del om dräkterna.

På titelkortet utgörs titeln av Thickers i en grön nyans som matchar enamel dotsen, och så har jag limmat fast en bit av en kraftfärgad etikett.


Med inserten vänd åt andra hållet:


Journalingkortet längst ned till höger fick även det en remsa längs nederkanten från samma titelkort som journalingkortet på föregående sida. Här satte jag dock inte på en kortare remsa, utan bara enamel dots. 

Trots att sidorna är så enkla, så ger de ögat mycket att titta på grund av att korten innehåller så mycket mönster. Enamel dotsen ger en liten brytning mot allt det bruna och gråa. Jag hade nog inte gillat effekten av fler dekorationer, och det är därför jag inte hade med några stämplar på just dessa sidor, det skulle nog blivit för rörigt för min smak.

~Emma

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar