søndag 8. oktober 2023

Vitamin Sea

Hej!
DT-Marit här i höstrusket. Här i Sverige så har hösten kommit och det har varit riktigt blåsiga dagar. Vad passar då bättre än att påminna oss om sommaren, sol och värme. Idag med lite vitamin sea. 

På nedanstående sida har jag använt material från Simpel Stories kollektion Lemon Twist. För ovanlighetens skull så lyckades jag använda baksidan från ett PL-kort. I övrigt har jag jobbat med vita albumblad och stämplar från Heidi Swapp och Gummiapan. 


Här lyckades jag använda baksidan av ett PL-kort, det kommer från ett 12*12 ark, se nedan. Dekorerade med stickers från en stickersbok från Lemon Twist samt enamel dots.


Gjorde ett kort med text och stämplar av vitt albumblad. Stämplarna kommer främst från Heidi Swapp och surfbrädan är från Gummiapan. Jag har färglagt och stämplat med distresser. Stämplandet och Vitamin sea är inspirerat från Heidi Swapp som gjort en tag på liknande sätt. 


Satte bara lite enkla dekorationer i form av wood veneers från Snip Art. Jag tyckte träfärgen passade bra till färgen på fotona och temat stämde bra.




Ark med PL-kort från Lemon Twist Simple stories. På den här sidan har jag använt baksidan. Svart med vita prickar.

Stickers book Lemon Twist från Simple stories

Heidi Swapp stamp set "Set Sail"

Det var allt för den här gången. Hoppas ni fått lite somrig inspiration och vitamin sea i höstrusket.
Själv ska jag börja förbereda mina höstsidor.

/DT-Marit 

Följ oss på Instagram: @projectlifeinorden eller mig på @marit_pysslar.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar