torsdag 7. august 2014

Enda en ny designer..

I dag har jeg den gledelig nyhet at vi har utvidet teamet vårt med en til svensk scrapper og det er Ida. Vi er så stolt og glad for at Ida sa ja til oss. Jeg kan nesten ikke vente med å se hva hun vil vise oss fremover.

Da overlater jeg ordet til Ida.

"Hej! Jag heter Ida (kallas iddypop (iddypop.wordpress.com)) och är nybliven mamma till en superfin dotter, Stella. Jag är även mamma till en superfin miniatyrbullterrier vid namn Glenn. Min dotter är inte ens ett år gammal ännu och Glenn har hunnit fylla fyra. Min dotter, Glenn, min man och jag bor i ett häftigt hus på en kulle och jag har ett eget rum för alla mina maskiner, verktyg och scraps! Jag jobbar som mjukvarutestare till vardags och har även ett eget företag vid namn Lillbullen (www.lillbullen.se). Project Life har jag pysslat med i flera år nu! Är inne på mitt fjärde riktiga album (i rätt format och veckovis) och älskar det! Jag känner att jag hittat min stil och kan fixa ihop ett uppslag snabbt då tiden är knapp... men när det finns tid... då testar jag på allt möjligt!!!! Just nu älskar jag min Cuttlebug och alla olika material man kan använda. Jag är även stolt medlem i Hey Little Magpies (www.heylittlemagpie.com) kreativa team!Mitt första bidrag till Project Life Norge blir ett inlägg om mitt arbetssätt som jag tänkte kunde fungera som inspiration till de som kört fast eller till de som har svårt att få till sina uppslag. Hela inlägget ligger på min egna blogg och kallas "Uppslag utifrån ett titelkort". Jag beskriver hur jag utifrån ett titelkort (hur jag designar mina titelkort finns beskrivet i andra inlägg) utformar hela mitt uppslag.


Jag valde att använda mitt uppslag från vecka 17 just för detta inlägg, eftersom det tydligt visar hur jag tänker, jobbar och använder olika dekorationer. Hoppa gärna över till min blogg för att läsa hela inlägget "Uppslag utifrån ett titelkort" och bli inspirerad! 

Jag vill även tacka för platsen i detta designteam och hoppas att jag kommer bidra med lite ny inspiration, gammal kunskap och häftiga trix!

Tack!
// Ida, iddy pop"

2 kommentarer:

  1. Hej och välkommen! Så kul med en ny bekantskap här i PL-världen. Ser fram emot att få följa dej och ditt skapande!

    SvarSlett
  2. Hei og velkommen :) Så flotte PL sider du lager og masse flott inspirasjon i bloggen din. Gleder meg til å følge deg og se hva du lager.
    Og så er jeg veldig nysgjerrig på hva "mjukvarutestare" betyr på Norsk hi hi

    SvarSlett