mandag 11. august 2014

Scrapfabriken *sponsor*

Vi i DT har vært så heldige at vi har blitt sponset av den svenske butikken scrapfabriken
Og vil vær dag denne uke (untatt Fredag, der vår GDT har sitt eget innlegg)ha vært vårt innlegg der vi viser fram med disse kortene... Scrapfabriken har laget seg egne kolleksjoner med 3x4 kort, du kan se de her :DHer er hva butikken skriver selv:
Scrapfabriken är både en fysisk butik och webbutik. Vi finns i Uddevalla, så åker du längs E6:an söderut genom Sverige, passa på att göra ett stopp hos oss. Vi startade 2011 och vår grundtanke har varit att ha varor som är färgstarka, lättanvända och produkter som du inte finner i alla butiker. Det syns först och främst på vårt stämpelsortiment där vi är stolta att saluföra märken som Tiddly Inks, Make it Crafty, Some Odd Girl och svenska Gummiapan. På papperssidan har vi ett stort utbud från October Afternoon och vi var först i Sverige med att sälja papper från Simple Stories. Bland dies finner du märken som Memory Box, Nellie Snellen och Technique Tuesday. På dekorationssidan finner du produkter från Freckled Fawn. Vi har ett stort utbud produkter för vad jag kallar Project Life-konceptet. Vi har allt från pärmar, plastfickor och core kit till dekorationer som wood veeners, korkdekorationer, figurgem och enamel dots. Underbara stämplar och dies finner du givetvis även hos Scrapfabriken. Vi har även ett stort utbud med journalingpapper, papper indelat i rutor oftast 3x4” eller 4x6”, vilket gör dem perfekta för konceptet. I mars 2014 lanserade vi våra egna mönsterkort på svenska till konceptet. Tre olika kit med teman som dokumentera, fika och födelsedagar. Och du finner produkter från många olika tillverkare, vi har samlat allt i webbshopen under konceptet Project Life. Vi besöker så många mässor och träffar vi har möjlighet till under året. Jag gillar att komma ut och träffa mina kunder IRL. Tycker det är väldigt kul att få ett ansikte på ett namn i webbshopen, så presentera dig gärna om vi ses på en träff/mässa. Eftersom jag själv inte hinner scrappa i den utsträckning som jag vill, älskar jag att få ta del av vad mina kunder skapat med produkterna de köpt. Att se produkterna komma till liv genom er ger mig stor tillfredsställelse. Vi fraktar till Norge. Betalningsalternativ i webbshopen är: kort, PayPal och förskottsbetalning. Fraktavgiften är inställd på att kunna sända ett brev som väger upp till två kg rekommenderat. I en dialog med dig som kund reglerar vi frakten på ett sätt som passar dig. Skulle du redan ha betalt fraktavgiften (vid betalning via kort eller PayPal) och vi reglerar priset nedåt återbetalar vi givetvis mellanskillnaden. Vi kan tyvärr inte sända orders som “gåvor”. Vårt frakterbjudande om maxfrakt gäller endast kunder boende i Sverige. Varmt välkommen till Scrapfabriken.

God mandags morgen, jeg var den heldige som skulle få starte denne uken med Scrapfabriken.

Hva var vel ikke bedre en å bruke bursdagen til snuppa mi, som vi feiret i Kongeparkan. Vi var heldig med været så vi kan vel si at det ble en suksess. Da passet disse Fødselsdag fra scrapfrabriken kjempe godt!På den andre siden fra bursdagen brukte jeg dokumentera fra scrapfrabriken, for den kan jo likså godt brukes til bursdag, fest eller helt hverdagslige påfunn.


Den siste var det litt verre med, for jeg hadde faktisk ingen kake, bake eller lignende bilder, så da måtte jeg jo bake(ikke fordi jeg hadde fryktelig lyst på altså) en sjokolade kake sånn bare for å få tatt noen bilder :) Denne serien heter Fika. Nå bakte ikke vi boller, men vi bakte og jeg synes det i grunnen  passet jeg.

Det var det jeg ville vise fram denne gangen, så kan dere glede dere til i morgen for neste DT sin fremvisning.

Ha en nydelig dag, om du regner bort, svetter bort eller bare nyter dagen slik som den er.

Klemm jorunn6 kommentarer:

 1. Toppensponsor!
  Jag hade ju turen att vinna deras kortpackar i juli-GDT-utmaningen och kan intyga att de är fiiiiina! Har dock inte hunnit göra något med dem ännu, men njuter av att bara ha dem och bläddra igenom dem då och då.

  Härliga sidor du har skapat, Jorunn!

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen Takk Cornelia :)

   Ja stemmer du vant jo, gleder meg til å se hva du lager med dine :)

   Slett
 2. Fantastiske sider du har laget Jorunn, herlig, herlig, herlig :)

  SvarSlett
 3. Jättefin sida! Jag älskar dessa kort! Så fina färger!

  SvarSlett
 4. Helt rååååflotte sider du har laget! WOW!

  SvarSlett