tirsdag 12. august 2014

lek og moro med Scrapfabriken :)


Hei hei! :) I går presenterte Jorunn den svenske scrappebutikken Scrapfabriken som har vært så snille å sponse oss med kjempeflotte egenproduserte PL-kort, og i dag er det min tur til å presentere mine sider med PL-kortene fra ScrapfabrikenJeg har lekt meg med de tre kitene vi fikk utdelt. Virkelig lekre kit, gøy å leke og utfordre seg sjøl litt og bevege seg litt ut av komfortsona i blant og ;)

Den første siden her er reine sider fra kit'et Fødelsedagar, herlige klare farger og utrolig gøy å jobbe med. Det nederste 4x6-kortet på siden her er faktisk emballasjen som jeg kuttet til slik at den passa til lomma, ville ha noe litt annerledes som likevel matcha de andre kortene. 

På denne siden har jeg mikset inn et kort fra Dokumentera-settet i tillegg til Fødelsedagar. Tittelkortet er helt enkelt hjemmelaga med Distress Stains

Dokumentera er også et fargerikt kit som passer til det meste, her er det lillegutt som virkelig moret seg under høyonna :)

Den siste siden er fra settet Fika, herlige blå- og bruntoner med kaffe/te og kaker som hovedtema, og passet perfekt til bildene mine fra besøket på Betty's Tea Room under studieturen til York. Med andre ord er dette den siste siden som jeg nevnte i innlegget mitt om York :) Journalingkortene skal få litt tekst på seg, bl.a om innholdet på stettfatene 

Dette var noen av sidene jeg fikk laget med materialet fra Scrapfabriken, kom innom igjen i morgen for enda mer inspirasjon! :) 

3 kommentarer:

 1. Fantastiskt kul att se hur olika det kan bli med utgångspunkt i samma material! Helt härliga sidor!!!

  SvarSlett
  Svar
  1. takk Cornelia, ja utrolig moro å se de forskjellige resultatene vi får fram :)

   Slett
 2. Jeg synes også det er veldig gøy å se hvor forskjellige sidene blir med kort fra samme kit :)

  SvarSlett