fredag 15. august 2014

Gjestedesigner august #3

Det er nå blitt tredje fredag i august og jeg - Christin er tilbake med noen sider til dere.  Jeg fortsetter med å ha mye luft og hvitt og har ikke overdrevet med dekorasjoner - det overlater jeg mer til mine layouter.

I min bloggrunde i dag fant jeg en tutorial på Tim Holtz sine sider med en teknikk på hvordan man kan lage fine resist og vannfargekort. Jeg anbefaler dere å ta en titt.  Jeg har i stedet valgt å gjøre motsatt av dette og i stedet for å embosse for å få resistteknikk har jeg tatt en pensel og fargelagt kortet og så embosset over - litt enklere...

Jeg blandet vann og mist først.Jeg forsøkte meg med både med hvit og med gullembossingpulver og ble mest fornøyd med gull.


Det finnes mange fine maler å få kjøpt for å sy på papir, jeg har tatt en litt enklere løsning - søkte på stitching + scrapbook og fikk opp noen egentlig dårlige kopier. men det er nok for å kunne lage hull.


Har brukt brodertråd - 3 tråder - kan kanskje med fordel reduseres..Her er ferdige resultatet4 kommentarer:

 1. Lekker PL side <3....likte dine tutorials på egne kort! Skal teste det ut :-D

  SvarSlett
 2. Nydelig lyse farger :) Embossing er undervudert, jeg har tatt frem mine gamle for en tid tilbake og de har fått nytt liv he he

  SvarSlett
 3. Ljust, fräscht och mycket snyggt!

  SvarSlett
 4. Herlig inspirerende. Takk!

  SvarSlett