mandag 15. desember 2014

Luke 15; julekort

Ny uke, og nye luker, denne uken har vi tema med hjemmelagde kort :D

Jeg har tre sider med bilder, tatt i fjor for å få tatt blinkskuddet til julekortet...

På den første siden har jeg laget et shaker kort, med  to vellum"kort" som jeg har embosset snøkrystaller på, og hatt ett tre-kamera og lilla paljetter inni. så limt de  to vellumkortene sammen.


Nærbilde av shaker-kortet

Her ser dere neste side (baksiden av den første siden) og dere ser shaker-kortet som jo er tosidig. I tillegg har jeg laget ett kort med mønsterark, tickers, og noen paljetter.

Nærbilde:D


Siste siden...
Veldig enkelt pyntet da det er såpass mange bilder som jeg vil ha i fokus.. Kun litt embossing, washi, tickers og dymotape.

Side 2 og 3 slik de ligger i albumen..


I vår adventskalender trenger du ikke lage noe for å vinne en premie, du vinner ved å legge igjen en kommentar under hver luke i løpet av uka,jo flere luker du kommenterer jo større sjangs har du for å vinne.
Søndag 21. desember trekker vi uten av dere som har kommentert lukene våre.
Håper dere koser dere med lukene våre, og lykke til med vinnerlykken.


Ukens Sponsor er Gode minner som har denne herlige premien til en heldig vinner:

Gode Minner er en hobbybutikk som ble stiftet i 2003. Butikken holder til i Tønsberg sentrum i tillegg til at vi har nettbutikk www.godeminner.no
Vi har alt til scrapbooking, stempling og kortlaging, innbydelser, bordkort og takkekort. Servietter til hverdags og fest i mange ulike farger og design. Vi har bordløpere, blonder, bånd og annen bord- og lysdekorasjon.
Sommeren 2010 byttet butikken eiere og vi, de to nye eierne Monica & Hege, har som mål å være den beste og hyggeligste butikken der du finner det du trenger for å lage Gode Minner og kort. Vi er fulle av pågangsmot og iver og vi har siden overtagelsen oppgradert butikken både interiør- og varemessig. Vi har utvidet med flere leverandører og har nå et rikt utvalg innen mønsterpapir, kartong, stempler, blomster, pynt, blonder, chams og annet stæsj. Nyhetene strømmer jevnt og trutt inn J
Våre priser er absolutt konkurransedyktige. Vi er stadig på søken etter nye og spennende produkter og det ser du når du handler hos oss!
Ønsker du kontakt med oss?
Send en mail på: post@godeminner.no
Ring oss på tlf: 33 33 38 88
Følg oss gjerne på vår blogg: http://godeminner2.blogspot.com

10 kommentarer:

 1. Nya vecka, nya flotta vinster! OCH ett flott inlägg dessutom, helsköna bilder på härliga ungar!

  SvarSlett
 2. Så flotte sider! Masse fine biler :) å heldig den som vinner denne uka! :)

  SvarSlett
 3. Julekortbilder ja, høstens store stress-hendelse :P MErkelig med det, selv hvor viltre ungene føles, blir det somregel et blinkskudd likevel ;)

  SvarSlett
 4. Nydlige unger og nydlige sider☺

  SvarSlett
 5. hihi....kan tenke meg det var liv og røre når bildene ble tatt ja. Ikke enkelt når det skal klaffe og bli et fint bilde av alle tre. Men jeg synes det var mange flotte bilder her :D Stilig med shaker-kortet....kjempeflott ! :D

  SvarSlett
 6. Blei mange flotte bilder her;) og flotte sider!

  SvarSlett
 7. Flott side, flott premie og kjempekoselig kalender dere har

  SvarSlett
 8. Så koselige og morsome bilder:-)

  SvarSlett