fredag 19. desember 2014

Luke 19: Julefeiring

No nærmer det seg veldig julefeiring så då fant eg ut at det var på tide å scrappe fjorårets jul;-)

I dette innlegget er det "Julebildet" som vises fram - eller forsøket på å ta bildet:-D
Det er vel ein ganske kjent sak hos alle som har barn at det blir mykje tull og tøys på bilder, og eg må jo berre sei at eg ELSKER sånne bilder. Sjølve "Julebildet" har eg scrappa på ein egen layout som eg viser lenger ned.


På denne sida har eg laga alle korta sjølv. Veldig enkle kort og ei slik side kan lagast på få minutter. Det er det eg likar så godt med Project life- at det går raskt:-)

Washi tape er heilt perfekt på PL-sider synest eg. På denne sida har eg brukt fire ulike jule washi.


Tekstkortet er veldig enkelt med "God jul" stempel og litt bling. Blingen er den samme som er brukt på LOen for å få sidene til å passe sammen.

Ellers har eg laga tre enkle pyntekort, to av mønsterark og eit kvitt ark med litt splætter på. Splættane er laga ved å ta litt Distress ink på eit bakepapir, spraya vatn på og så slepper eg dei ned på arket. Her har eg og brukt samme farger som på LOenLOen har eg laga for lenge sidan. Eg likar jo mixed media veldig godt så blir jo ofte det på layoutane eg lager. På PL-sider prøver eg å unngå det mest mulig for å kunne laga raske sider.


I vår adventskalender trenger du ikke lage noe for å vinne en premie, du vinner ved å legge igjen en kommentar under hver luke i løpet av uka,jo flere luker du kommenterer jo større sjangs har du for å vinne.
Søndag 21. desember trekker vi uten av dere som har kommentert lukene våre.
Håper dere koser dere med lukene våre, og lykke til med vinnerlykken.


Ukens Sponsor er Gode minner som har denne herlige premien til en heldig vinner:

Gode Minner er en hobbybutikk som ble stiftet i 2003. Butikken holder til i Tønsberg sentrum i tillegg til at vi har nettbutikk www.godeminner.no
Vi har alt til scrapbooking, stempling og kortlaging, innbydelser, bordkort og takkekort. Servietter til hverdags og fest i mange ulike farger og design. Vi har bordløpere, blonder, bånd og annen bord- og lysdekorasjon.
Sommeren 2010 byttet butikken eiere og vi, de to nye eierne Monica & Hege, har som mål å være den beste og hyggeligste butikken der du finner det du trenger for å lage Gode Minner og kort. Vi er fulle av pågangsmot og iver og vi har siden overtagelsen oppgradert butikken både interiør- og varemessig. Vi har utvidet med flere leverandører og har nå et rikt utvalg innen mønsterpapir, kartong, stempler, blomster, pynt, blonder, chams og annet stæsj. Nyhetene strømmer jevnt og trutt inn J
Våre priser er absolutt konkurransedyktige. Vi er stadig på søken etter nye og spennende produkter og det ser du når du handler hos oss!
Ønsker du kontakt med oss?
Send en mail på: post@godeminner.no
Ring oss på tlf: 33 33 38 88
Følg oss gjerne på vår blogg: http://godeminner2.blogspot.com
Eller på Facebook: https://www.facebook.com/pages/Gode-Minner/144051738989928


Takk for meg:-) DT- Arnlaug

9 kommentarer:

 1. Herlige julebilder av noen skjønne jenter :)

  SvarSlett
 2. Herlige bilder! :) å så fine farger du har brukt!

  SvarSlett
 3. hihi....herlige bilder. Flott PL og LO side :D Likte veldig godt papiret du har brukt på noen av lommene i PL siden :D ...og jentene dine er jo bare så nydelige :D

  SvarSlett
 4. Fantastis herlege bilder og nydelege sider ;)

  SvarSlett
 5. rett og slett lekkert -- dette er sider ein kan bli veldig glad av -- og eg kribler i fingrene etter å scrappe -- men først er det 2 dager med fjøs og litt vask -- kansje i romjula

  monikasmil

  SvarSlett
 6. Nydelige bilder og flott side

  SvarSlett