onsdag 17. desember 2014

luke 17: åpne gavene

Hva er vel mer jul for barna enn julegavene... På denne siden har jeg samlet noen av bildene fra da vi åpnet julegavene i fjor, guttungen strålte av glede da gavepapiret skjulte traktoren han hadde ønsket seg i en hel evighet, og det er bare helt priceless! :)

           Alle kortene er hjemmelaget, og på denne siden er kun ett er laget med mønsterark.

På dette kortet har jeg laget bakgrunn med et "god jul"-tekststempel og vintage photo distress inkpad, noe som gir et dust uttrykk og perfekt for et journaling-kort. Rub-ons og et journalingstempel var det som skulle til for å gjøre det ferdig :)

Her har jeg brukt både mist og embossing. Mistet med rød Dylusions på akvarellark, stemplet julenisse og embosset med svart embossingpulver og stemplet med snøstjerne-stempel her og der rundt kantene.

 Her er et hvitt kort utgangspunktet, jeg har brukt en rub on-tekst fra BoBunny's juleserie og kuttet ut en dies i samme mønsterark som også er brukt på kortet ved siden av.

Det var dagens luke fra meg her i snøkavet :)


I vår adventskalender trenger du ikke lage noe for å vinne en premie, du vinner ved å legge igjen en kommentar under hver luke i løpet av uka,jo flere luker du kommenterer jo større sjangs har du for å vinne.
Søndag 21. desember trekker vi uten av dere som har kommentert lukene våre.
Håper dere koser dere med lukene våre, og lykke til med vinnerlykken.


Ukens Sponsor er Gode minner som har denne herlige premien til en heldig vinner:

Gode Minner er en hobbybutikk som ble stiftet i 2003. Butikken holder til i Tønsberg sentrum i tillegg til at vi har nettbutikk www.godeminner.no
Vi har alt til scrapbooking, stempling og kortlaging, innbydelser, bordkort og takkekort. Servietter til hverdags og fest i mange ulike farger og design. Vi har bordløpere, blonder, bånd og annen bord- og lysdekorasjon.
Sommeren 2010 byttet butikken eiere og vi, de to nye eierne Monica & Hege, har som mål å være den beste og hyggeligste butikken der du finner det du trenger for å lage Gode Minner og kort. Vi er fulle av pågangsmot og iver og vi har siden overtagelsen oppgradert butikken både interiør- og varemessig. Vi har utvidet med flere leverandører og har nå et rikt utvalg innen mønsterpapir, kartong, stempler, blomster, pynt, blonder, chams og annet stæsj. Nyhetene strømmer jevnt og trutt inn J
Våre priser er absolutt konkurransedyktige. Vi er stadig på søken etter nye og spennende produkter og det ser du når du handler hos oss!
Ønsker du kontakt med oss?
Send en mail på: post@godeminner.no
Ring oss på tlf: 33 33 38 88
Følg oss gjerne på vår blogg: http://godeminner2.blogspot.com

9 kommentarer:

 1. Så flott PL side. Selve julebildene kan være vanskelig å scrappe synes jeg, men her har du jo klart det med glans....også så fine PL kort du har laget. Herlig med julenissen :D

  SvarSlett
 2. En helt underbar julig sida med fina foton och god stämning!

  SvarSlett
 3. En nydlig side med mye julestemning ☺

  SvarSlett
 4. Wow! Lekker, å så fine kort du har laga sjøl. Masse gode tips :)

  SvarSlett