torsdag 18. desember 2014

Luke 18: Når en pepperkakebaker ...

Egentlig så burde jeg hatt en bursdags side her i dag, da Leander blir 7 år i dag :) HURRA!!! Men de bildene blir scrappet en dag senere :)

 I dag er det julebilder det skal handle om, og i tradisjon tro må det jo bakes pepperkaker :) I og med at vi er en familie på sju så må det bakes massevis av pepperkaker, slik at vi får kost oss litt i både adventstiden og i julen. På denne siden har jeg ikke brukt et eneste ferdigkjøpt kort, alt er kutta selv av mønsterark og kartong. Jeg har malt, stempla, sydd, klippet og limt. Så man trenger så absolutt ikke å må kjøpe ferdige kort. Jeg hadde så mange bilder jeg ville ha med så det ble en dobbelside fra meg denne gangen.

 Side 1
Side 2I vår adventskalender trenger du ikke lage noe for å vinne en premie, du vinner ved å legge igjen en kommentar under hver luke i løpet av uka,jo flere luker du kommenterer jo større sjangs har du for å vinne.
Søndag 21. desember trekker vi uten av dere som har kommentert lukene våre.
Håper dere koser dere med lukene våre, og lykke til med vinnerlykken.


Ukens Sponsor er Gode minner som har denne herlige premien til en heldig vinner:

Gode Minner er en hobbybutikk som ble stiftet i 2003. Butikken holder til i Tønsberg sentrum i tillegg til at vi har nettbutikk www.godeminner.no
Vi har alt til scrapbooking, stempling og kortlaging, innbydelser, bordkort og takkekort. Servietter til hverdags og fest i mange ulike farger og design. Vi har bordløpere, blonder, bånd og annen bord- og lysdekorasjon.
Sommeren 2010 byttet butikken eiere og vi, de to nye eierne Monica & Hege, har som mål å være den beste og hyggeligste butikken der du finner det du trenger for å lage Gode Minner og kort. Vi er fulle av pågangsmot og iver og vi har siden overtagelsen oppgradert butikken både interiør- og varemessig. Vi har utvidet med flere leverandører og har nå et rikt utvalg innen mønsterpapir, kartong, stempler, blomster, pynt, blonder, chams og annet stæsj. Nyhetene strømmer jevnt og trutt inn J
Våre priser er absolutt konkurransedyktige. Vi er stadig på søken etter nye og spennende produkter og det ser du når du handler hos oss!
Ønsker du kontakt med oss?
Send en mail på: post@godeminner.no
Ring oss på tlf: 33 33 38 88
Følg oss gjerne på vår blogg: http://godeminner2.blogspot.com

9 kommentarer:

 1. Koser meg masse med kalenderen deres. Takk for masse juleinspirasjon

  SvarSlett
 2. Så fine PL sider ! :D Herlig med brunt til pepperkakebake-sider :D
  Masse søte detaljer :D

  SvarSlett
 3. Verkligen en fin sida! Att göra det själv är minst lika kul (eller ännu mer kul, faktiskt!) än att använda färdiga kort. Inte så tidsbesparande, förstås, men det blir snyggt och alldeles unikt!

  SvarSlett
 4. Lekkert med brune kort til pepperkakebaking :)

  SvarSlett
 5. Nydelege sider med mykje flott inspirasjon;)

  SvarSlett
 6. Nydelig side. Skal ta frem årets bakebilder nå

  SvarSlett