fredag 26. desember 2014

Luke 26: julefeiring

Julaften og de første romjulsdagene er over, og jeg håper dere har hatt ei flott jul så langt :) Her i huset reiser mannen på jobb i dag, så jeg og ungene skal feire resten av jula hos mormora og morfaren, stor stas for de små :)

Jula 2013 var første gang vi feira hele jula hjemme hos oss selv, litt spesielt siden vi ventet på en liten lillebror som kunne komme når som helst med termin midt i romjula... 

Som på de andre julesidene mine, er kortene også på disse to sidene hjemmelaget, ved hjelp av mønsterark og stempler.

Den første siden viser lillegutt og fetter som koser seg hos farmor og farfar julemorgen. Han og pappaen hadde en snartur for å hente julegavene og pinnekjøttet - ingenting er som hjemmelaga pinnekjøtt :) Nissekortet er en del av et mønsterark fra PaperCraft Scandinavia, det andre er fra Papirdesign. På begge sidene har jeg brukt hvite kort med journalingstempel på, alfastickers fra Papirdesign og endelig fikk jeg brukt barkstjernene fra Prima! :) deltittelen "hos farmor og farfar" har jeg skrevet for hånd.

På den andre siden har jeg brukt bilder fra julekvelden, litt stemningsbilder og ett familiebilde. Også denne siden er enkelt pynta, med et par rub ons fra BoBunny og en button i tillegg til pynten og elementene som er nevnt ovenfor.

I vår adventskalender trenger du ikke lage noe for å vinne en premie, du vinner ved å legge igjen en kommentar under hver luke i løpet av uka,jo flere luker du kommenterer jo større sjangs har du for å vinne.
Søndag 28. desember trekker vi ut en av dere som har kommentert lukene våre.
Håper dere koser dere med lukene våre, og lykke til med vinnerlykken.


Ukens sponsor er Fotohuset Egersund, gå inn å lik siden så får du med deg når de får inn noe nytt, du kan sende de en PM og bestille det du vil ha :D
                                                   


Her er den herlige premien en heldig vinner får:

DT-Lene

13 kommentarer:

 1. Kjempefin PL side med koselige julebilder :D

  SvarSlett
 2. Jättefin sida, där jag gillar journalingen lite extra! Super!

  God fortsättning på julen!

  SvarSlett
 3. Så koselig med en side fra første julen i eget hjem :) Vi feiret også for første gang jul hjemme i år, så det er ekstra morro å se hvordan du har laget siden :)

  SvarSlett
 4. Så fine sider, med gode minner og herlig stemning.

  SvarSlett
 5. Koselige PL sider du har laget. Litt uvant med alt avrunda, men fint ble det:)

  SvarSlett
 6. Härliga sidor! Och tack för tipset: den journaling-stämpeln har ju jag också! :) Nu måste jag leta rätt på det setet för de passar jag perfekt till PL!

  SvarSlett