tirsdag 16. desember 2014

Luke 16 : Du grønne glitrende tre ....

Nå nærmer julen seg med stormskritt, og her hos oss fortsetter juleforberedelsene for fullt :) Håper dere har begynt å få julestemningen litt på plass nå!! Det har iallefall jeg :)

Jeg elsker julen, og alt som følger med ... pynting, familie, venner, gi og få gaver, osv. På min side i dag er det juletrepynting som står for tur. I og med at jeg er multiallergikker så ligger vårt juletre i en pappeske hele året bortsett fra i julen. Ungene vil veldig gjerne være med på å sette det sammen og pynte det ... og her er det teamwork på høyt plan, alle får sette inn minst en gren pr. "etasje", så dette går veldig greit for seg. Det er noe veldig høytidlig over det å sette sammen og pynte treet virker det som, for det er utrolig lite krangling når vi holder på med dette. Det eneste som fører til litt utolmodighet hos minstemann er at vi voksne ikke får på juletrelysene fort nok ... hehe :) Alle kortene på denne siden er hjemmelagd, bare mønsterark og kartong som er brukt, så har jeg klippa å limt litt, og brukt litt klistremerker, maling og washitape.


I vår adventskalender trenger du ikke lage noe for å vinne en premie, du vinner ved å legge igjen en kommentar under hver luke i løpet av uka,jo flere luker du kommenterer jo større sjangs har du for å vinne.
Søndag 21. desember trekker vi uten av dere som har kommentert lukene våre.
Håper dere koser dere med lukene våre, og lykke til med vinnerlykken.


Ukens Sponsor er Gode minner som har denne herlige premien til en heldig vinner:

Gode Minner er en hobbybutikk som ble stiftet i 2003. Butikken holder til i Tønsberg sentrum i tillegg til at vi har nettbutikk www.godeminner.no
Vi har alt til scrapbooking, stempling og kortlaging, innbydelser, bordkort og takkekort. Servietter til hverdags og fest i mange ulike farger og design. Vi har bordløpere, blonder, bånd og annen bord- og lysdekorasjon.
Sommeren 2010 byttet butikken eiere og vi, de to nye eierne Monica & Hege, har som mål å være den beste og hyggeligste butikken der du finner det du trenger for å lage Gode Minner og kort. Vi er fulle av pågangsmot og iver og vi har siden overtagelsen oppgradert butikken både interiør- og varemessig. Vi har utvidet med flere leverandører og har nå et rikt utvalg innen mønsterpapir, kartong, stempler, blomster, pynt, blonder, chams og annet stæsj. Nyhetene strømmer jevnt og trutt inn J
Våre priser er absolutt konkurransedyktige. Vi er stadig på søken etter nye og spennende produkter og det ser du når du handler hos oss!
Ønsker du kontakt med oss?
Send en mail på: post@godeminner.no
Ring oss på tlf: 33 33 38 88
Følg oss gjerne på vår blogg: http://godeminner2.blogspot.com

11 kommentarer:

 1. Kjempeflotte kort du har laget! Flott side :)

  SvarSlett
 2. Så flott! Å så fine egenlaga kort! :)

  SvarSlett
 3. Man kan verkligen göra mycket med det material man redan har... inte behöver man köpa något speciellt för att lommescrappa!
  Jättefina sidor med fina foton!

  SvarSlett
 4. Knallflott side, digger dei heimelaga korta!

  SvarSlett
 5. Herlig juleside ! :D Likte så godt den halve papirpynten du har brukt flere steder :D Stilig ! :D

  SvarSlett
 6. Hærlig side☺nydlig juletre ☺

  SvarSlett
 7. Tusen takk for mange koselige kommentarer :)

  SvarSlett
 8. Så fin side. Fine julefarger:-)

  SvarSlett
 9. koselig side -- flotte farger -- monikasmil

  SvarSlett
 10. Koslig julestemning. Herlig side

  SvarSlett