søndag 21. desember 2014

Luke 21, ukens vinner

Nå er det virkelig ikke lenge igjen til julaften... Tenk allerede på onsdag er årets store dag her..Jeg gleder meg iallefall veldig mye...

Og selv om vi skulle ha sluttet med kalenderen på onsdag som vanlig er, så kommer vi til å kjøre kalender og luker fram til neste lørdag, så husk å stikke innom oss innimellom ribba og pakkene, for vi har en kjempelekker premie til neste søndag også  ;)

Men nok om det, nå skal vi gratulerer ukens vinner, jeg har som vanlig brukt random.org for å trekke en vinner.

Før jeg forteller hvem som er ukens vinner så må vi se hva den heldige vinner:
                                                    Ukens Sponsor er Gode minner

Gode Minner er en hobbybutikk som ble stiftet i 2003. Butikken holder til i Tønsberg sentrum i tillegg til at vi har nettbutikk www.godeminner.no
Vi har alt til scrapbooking, stempling og kortlaging, innbydelser, bordkort og takkekort. Servietter til hverdags og fest i mange ulike farger og design. Vi har bordløpere, blonder, bånd og annen bord- og lysdekorasjon.
Sommeren 2010 byttet butikken eiere og vi, de to nye eierne Monica & Hege, har som mål å være den beste og hyggeligste butikken der du finner det du trenger for å lage Gode Minner og kort. Vi er fulle av pågangsmot og iver og vi har siden overtagelsen oppgradert butikken både interiør- og varemessig. Vi har utvidet med flere leverandører og har nå et rikt utvalg innen mønsterpapir, kartong, stempler, blomster, pynt, blonder, chams og annet stæsj. Nyhetene strømmer jevnt og trutt inn J
Våre priser er absolutt konkurransedyktige. Vi er stadig på søken etter nye og spennende produkter og det ser du når du handler hos oss!
Ønsker du kontakt med oss?
Send en mail på: post@godeminner.no
Ring oss på tlf: 33 33 38 88
Følg oss gjerne på vår blogg: http://godeminner2.blogspot.comOg den heldige er Cornelia som kommenterte mitt innlegg på mandag kl 10.08:
Nya vecka, nya flotta vinster! OCH ett flott inlägg dessutom, helsköna bilder på härliga ungar!


Gratulerer så masse, send oss en mail med adresse så skal premien komme din vei i en fei ;)

Her har du en liten knapp du kan ha i bloggen din:

DT-Linda

2 kommentarer:

  1. Gratulerer så mye Cornelia :D

    SvarSlett
  2. Åh! Nu blev jag verkligen glad! Igår var en hektisk dag med julkonsert på eftermiddagen och bursdagsselskap på kvällen. Äldsta barnbarnet fyller 15 år idag och firades redan igår... Hann helt enkelt inte in här och titta så det blev en härlig överraskning på måndag morgon istället! TUSEN TACK!!!!

    SvarSlett