søndag 4. oktober 2020

En färg per dag i juni

 Hej DT-Gunilla här,

Elisabeth i vårt DT-team inspirerade oss i Facebookgruppen att fota en färg per dag under juni månad, precis som förra året. Jag kände att det passade mig utmärkt, eftersom mitt huvud var lite ur fokus just då, och jag ville göra det lätt för mig. 

Jag hade en lång remsa med olika färger från Mio möbler som jag använde på inledningssidan:

   

Äntligen fick jag använda de siffer-kort som jag skrivit ut från silhouetten för ett par år sen, 1 siffra och en färg per dag. I år valde jag att ha bakgrundspappret i den färg som gällde för dagen:och jag skrev ut texter på vanlig skrivare som jag klippte ut och limmade på:


De sista siffrorna jag tryckt ut från Silhouetten var 13, 14, 15 och satte dem på en smal ficka.


Eftersom jag inte hade fler siffror utstansade så stämplade jag resten av siffrorna med vit stämpel på vellum-papper och stansade sen ut en cirkelform.


Och mot färgat bakgrundspapper syns siffrorna bra:


Jag tyckte det såg lite tomt ut och satte därför även ut en liten bling-bling-pärla på varje kort.
Plötsligt upptäckte jag att jag missat att fota den 23 juni (blågrön) så jag fick lösa det genom att ta en passande dekoration istället.


En hel månad lyckades jag fylla med färg, ett så kul projekt!


Det roliga i projektet är att man fotar sånt man inte tänkt på att fota annars, och till varje foto skriver jag en liten historia. Som den här gamla termosen jag hittade längst in i ett skåp i föräldrarnas stuga.


Tack för titten!

DT-GunillaIngen kommentarer:

Legg inn en kommentar