søndag 20. juni 2021

Takk for meg!

Hei.
Den 28 Mai 2015, hadde jeg DT-Elisabeth mitt aller første bidrag som DT her I bloggen. Og siden den gang har det blitt mange, mange flere. De har hvert en sann glede og være med i teamet. fått lov til og inspirere og ikke minst blitt inspirert og utfordret.

Bloggen ble etter hvert "barnet mitt" når jeg tok over som leder her i bloggen. Jeg har kost meg med bloggen hver dag. Kost meg med bidragene deres til utfordringene våre, deres inspirasjon har hvert gull verdt og jeg ønsker å få takke dere alle for at dere har gjort bloggen levende❤

Ikke minst vil jeg takke alle som har hvert DT'er sammen med meg ❤ Noen har blitt venner for livet, dere alle har gitt meg uendelig mye inspirasjon, og det har hvert en sann glede å blitt kjent med dere alle.

Men hva er vel ett takk for meg innlegg uten en liten reise i mine pl-sider! Jeg starter med min første side jeg laget her. Og følger på med noen av mine favoritter.


Min aller første side her i bloggen


Side av min niese, som jeg var så heldig å få sy kjolen og kjøre henne på skoleball

Lille gullet. Nå er han snart 10 år

Laget på kurs med iggydodie


Cas sider er vanskelig. Men denne ble jeg veldig fornøyd med


Digger alkoholblekk og sølvteip

*

Men alt har sin glanstid, og nå er det på tide å gi stafettpinnen videre. Marit og Gunilla vil fortsette og holde liv i bloggen, og jeg gleder meg til å følge med videre. For tiden fremover vil det bli bloggdager på søndager.

Tusen takk for meg❤
En siste klem fra DT-Elisabeth ❤

Om noen ønsker å følge meg videre. Finnes jeg på 
fb: Elisabeth's scrappehjørne
Instagram: elisabethsprojectlife.no
Blogg: www.projectlife.no (selv om denne er ganske lite brukt for tiden)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar