søndag 13. juni 2021

Strandhäng

DT-Marit här igen med några sista sidor från resan till Kreta hösten 2019. Som jag längtar efter att få ut och resa igen. Att skapa dessa sidor har både fått mig sakna resandet, men också njuta av det som var genom att uppleva det igen. Jag tycker det är en av många fördelar med Project Life. Att man upplever saker flera gånger.
Första gången i verkligenheten, sedan när jag väljer foton och planerar min sidor, ännu en gång när jag skapar mina sidor. Sist men inte minst, när man sedan bläddrar i gamla album.

Jag har på de tidigare sidorna från Kreta använt produkter från Prima Marketing och kollektionen Paradise Fruit (se bild sist i inlägget). Och de sista sidorna är inget undantag. Från pappersblocket valde jag ett papper som matchade färgerna på stranden. Jag tyckte att den svaga mönstringen på dem påminde om mönstret vattnet ibland skapar i sanden.


Texten på PL-korten har jag skrivit på skrivmaskin. Jag var först osäker på om mönstringen skulle störa texten, men jag tyckte det funkade bra.
När jag använder min skrivmaskin för att skriva text på mina PL-kort så skär jag först till dem i lämplig storlek och fäster dem sedan på vanligt kopieringspapper med washi-tejp och matar in dem i skrivmaskinen.
Chipboards från Paradise Fruit Collection. Fanns flera som inte var med just frukt som matchade dessa sidor. 


Fotona längst ner valde jag extra bred vit kant på innan framkallning. Hade tänkt skära till dem med smal vit kant och sätta dem på en färgad fotomatta. Men så kom jag på att detta blev mycket snyggare och mer stilrent. Mer chipboards från Paradise Fruit Collection. 


Sista sidan från Kreta-resan. Samma papper som ovan och chipboards, samt stickers. Allt fråParadise Fruit Collection. 


Inte många chipboards kvar när jag kom till sista sidan på resan. Men kvar fanns två hjärtan och &-tecknet. Blev perfekt till bilden på oss på stranden sista kvällen.


Enkelt dekorerat med enamal dots och stickers.


Det var allt för idag. Hoppas att jag med mina sidor från Kreta kunnat inspirera kring hur man kan köpa produkter som matchar temat och färgerna i fotografierna. Det behöver ju inte vara ett stort core-kit. Man kan ju faktiskt skapa egna kit. Dessa var dessutom inköpta på rea.


Inte många saker kvar från dessa produkter nu. Några papper i blocket och några stickers. Mitt mål är att använda upp dem till några kort.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar