søndag 16. mai 2021

Frossa i pastellfärger med inslag av guld och frukt

Hej! DT-Marit här igen.
Sist jag hade bloggdag så visade jag sidor från Kreta som jag skapat utifrån produkter jag köpt på rea. Skapa med nytt: Produkterna, fotoleverantör, fotovariant och tänket

Jag brukar skapa med det jag har hemma men inför att skapa Kreta-resan så hade jag köpt nya saker på CiLi in Papers. Jag valde produkter från Prima Marketing och köpte både ett pappersblock, ett stort papper som jag kunde skära ner till filler cards, samt die cuts och stickers. Allt i matchande serie - Fruit Paradise Collection. Se sist i inlägget.

I dagens inlägg åker vi på utflykt med bil på Kreta och besöker bl.a. den rosa stranden Elafonissi. Så idag blir det mycket pastellfärger i kombination med fruktiga dekorationer.

Här är min första sida från utflykten. Korten jag skrivit min text på kommer från favoritblocket Craft Consortium, se sist i inlägget. PL-kortet med citronen kommer från ett 12*12-papper från Fruit Paradise Collection. Fotona får vara i fokus och jag har bara satt en enkel dekoration i form av en die-cuts, även den från Fruit Paradise Collection.


De beige tonerna i kortet med citronen matchade både strand, bergväggen och min wood veener. PL-kortet innehåller också lite guldiga toner, men de var svåra att fånga på bild.


Enkel dekoartion med die-cuts från Fruit Paradise Collection.


På nästa sida besöker vi den kända stranden Elafonissi, känd för sin rosa sand. Självklart fick sanden vara med i mitt album. Fickan har jag stängt med min fuse tool.


Då PL-korten med frukter hade inslag av guld så fortsatte jag använda det. Stansade ut bokstäver med dies från Tom Holtz. Jag tyckte det blev snyggt med guld till det rosa i fotona och den rosa sanden i fickan.


Närbild på den rosa sanden.


Likt sida ett använde jag PL-kort med frukt, här en apelsin, och enkel dekoration med die-cuts.


Här ser ni mina sidor i ett dubbeluppslag. Pastellfärger med inslag av frukt, guld och blommor.
På den tredje sidan har vi åkt vidare till en annan strand, Falassarna. Här var det mer grönska och jag valde papper från pappersblocket Fruit Paradise Collection. Omedveten om grönskan hade jag passande nog bytt till grön bikini.


Sanden kommer ju med här också, men det passade bra då det fanns rosa sand även på den här stranden. För att fånga upp det gröna i fotona och få en kontrast mot de andra sidorna så går PL-kortet i grönt, samt den lilla stickersen med blomma. Bägge från Fruit Paradise Collection. 


Här ser ni produkterna jag använt. Älskar dem.
Fruit Paradise Collection från Prima Marketing.


Jag har även använt detta pappersblock från Craft Consortium för en del PL-kort.

Det var allt för idag. Nästa gång fortsätter utflykten till Botanical Garden på Kreta. Där blir det frukt i mängder.
Tack för titten.

/DT-Marit 

Följ oss på Instagram: projectlifeinorge eller mig på marit_pysslar.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar