onsdag 23. februar 2022

Scrap også dine negative historier

Hej med jer.

DT-Line her i dag. 

I november havde vi indbrud. Det var helt forfærdeligt, men jeg var ikke i tvivl om, at jeg ville have det med i mit PL album. Det er vigtigt for mig, ikke kun at dokumentere de begivenheder der er sjove og positive, men også det der er dumt, uheldigt og negativt. Jeg synes det er vigtigt, at dokumentere både det positiv OG det negative.


 

Det er med vilje, at jeg ikke har pyntet så meget. Der er rod nok på billederne 😁

Jeg har også tilladt mig selv, at være vred - både i overskriften, på journalkortet og i teksten. For mig er det okay at være ærlig og skrive det jeg har følt i situationen. Jeg overvejede, om jeg bare skulle stave F... rigtigt, men det så sjovere ud, at censurere det med tegn. Det var også en måde at få brugt nogle af de tegn jeg ikke så tit har brug for. De hvide alphas er fra et gammel PL kit fra Studio Calico. De blå Thickers er fra American Crafts. De er virkelig gode og har en perfekt størrelse.

 


Nogle gange kan min journaling godt blive en smule som en dagbog. Jeg kunne heller ikke holde mig til et journaling kort og måtte printe tre til en flip lomme. 

Kortet har jeg lavet selv. Det digitale stempel (overskriften på kortet) er fra Paper Person Shop og linjerne er fra et digital stempel fra Studio Calico. Studio Calico har nogle meget fine all around stempler - både digitalt og fysisk. 

 


 

Som afslutning kan jeg fortælle, at tyven havde tømt min Ikea vogn med scrapbooking tilbehør og havde smidt mine PL albums på gulvet. To af dem var gået i stykker. Jeg var rasende. Heldigvis dækkede forsikringen, så jeg kunne købe nye albums. Og så kunne jeg ellers gå i gang med at rydde op i mit tilbehør.... igen.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar