onsdag 20. april 2022

Att ha "mini-LOs" i ett uppslag

 Hej på er!

Idag är det jag, DT-Pernilla, som ska visa ett nytt uppslag. Tänk nu är våren här (i alla fall kalendermässigt 😉) men gärna lite mer värme tack om jag får önska. Idag tar jag med er till Knäbäckshusen på Österlen, en helt ljuvlig plats som jag inte får nog av, varken att vara på eller fotografera, en lisa för själen helt enkelt💛. Jag har mängder med foton därifrån och "startuppslaget" från Knäbäckshusen kan du se på mitt instakonto om du vill, @pillanspyssel)



Denna plastficka är från WeR och har två stora fickor längst upp (15,15x15,5 cm) så upptill gjorde jag som "mini-LOs" denna gång med egengjord bakgrund.

Bakgrunden till mina "LOs" gjorde jag med stämplar, distress oxides och vatten och sen pensel för att "sudda ut" linjerna från stämplarna. Tanken var att matcha PL-kortet med suddiga ränder i färger som matchade mina foton, blå och beige nyanser. Jag fick testa en del olika papper innan det blev liknande den effekt jag tänkt och tror jag till slut landade på ett som jag har just till mina oxider...? Kanske att det hade blivit bättre med akvarellpapper vilket jag tittade på, men de har lite "gul" ton i sig och det var ville jag inte ha.


Egen bakgrund, lite dekorationer och en liten mini-LO är klar till uppslaget.





Det var allt för denna gång!
Önskar er en fin dag

//DT-Pernilla




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar