søndag 17. april 2022

Februari 2022 och Barndomsminnen

Jag hoppas att ni liksom jag, DT-Emma, fått tillbringa några härliga dagar med massa god mat, trevligt sällskap, smaskigt godis och egentid vid pysselbordet. 

Det här är februari månad från mitt BOM-album (Boken Om Mig eller Book Of Me). Min vana trogen så har jag valt PL-kort utifrån fotonas färger. Denna gång var det blått, grönt och rött, med en del grått och trämönstrat. Becky Higgins serie Jade Edition tyckte jag passade utmärkt till färgskalan.

Vänstra sidan är dokumentation från månaden, och hela högra sidan vigde jag åt arvegods jag nyligen ärvt och mina minnen och känslor kring dessa föremål. Jag hade mycket att skriva om detta, så jag har inte bara en, utan två flip-fickor till journaling, det är en yta av totalt fem stycken 4x6'' (10x15cm) som jag kunde plita ned mina tankar på. 

Rött är en dominant färg, så fotot på de två röda vaserna på högersidan behövde balanseras på motsatt sida. Jag valde ett journalingkort med rött i, och så två små röda hjärtan, som är puffy stickers. Hjärtana tillsammans med fotot bildar en triangel, som leder ögat över uppslaget.

Jag har även dekorerat med enamel dots, etiketter och wood veneer-ramar.


Som titelkort valde jag ett i grått, och dekorerade med en grön remsa från ett annat kort, enamel dots, ram och etikett. För att spegla trämönstret på fotot längst ned på högersidan så använde jag bokstavsstickers i en träfärg som var mycket lik den på fotot.


Jag har också använt mig av ett par textstämplar. Jag har förutsatt mig att varje månad använda åtminstone ett par stämplar från min digra samling. Bägge två är stämplade med brun Distress Oxide, det tyckte jag passade bättre till uppslagets färger än svart. En av dem stämplade jag direkt på journalingkortet, den andra stämplade jag på ett krönt kort, klippte ut och ramade in med en wood veneer. 


Så, det var allt för mig denna gång. Glad Påsk på er alla!

~Emma


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar