onsdag 13. juli 2022

Flott blått och skönt grönt

 
 Det är så skönt med sommar, massor med tid att scrappa! Denna härliga högsommaronsdag ska jag, DT-Emma, visa upp mina sidor för maj och juni. Så här ser det ut i mitt album:

 

 

Maj hade jag inga foton som jag ville få med, men däremot ett par teckningar jag fick av mina yngsta barn till mors dag. Den ena teckningen är ritat på grönt papper (bild på den kommer lite senare), så jag visste att jag ville ha ett kortkit med en stark grön färg i. Det blev Aqua respektive Strawberry Edition (lite ovanligt att jag blandar kort från flera olika kit, men denna gång blev det så). Som komplement använde jag mig av trämönstrat papper.

Titelbokstäverna skar jag ut med min Cameo ur det trämönstrade pappret och enfärgade kort som jag tagit från Project Life-appen och skrivit ut. Bokstäverna dekorerade jag med söta enamel-figurer. och fäste dem med 3D-kuddar på vit cardstock. Eftersom jag bara hade tre bokstäver, men fyra fickor, så gjorde jag ett litet fillerkort i den sista fickan med vit cardstock, en bit trämönstrat papper, ordstickers och enamel-dots/figurer. Jag stämplade också en text och skar ut en ram ur det trämönstrade pappret.

 
När man vänder på plastfickan med teckningarna kommer man fram till juni:


 

Även dessa bokstäver till titeln är utskurna med min Cameo. Det är samma teckensnitt som för maj, fast i mindre storlek, och så har jag använt vit cardstock och trämönstrat papper till dessa. Själva kortet är två kort utskrivna från appen som jag klippt-och-klistrat ihop till ett kort. Detta titelkort är endast dekorerat med en ordstickers.

Journalingkortet är gjort av en bit trämönstrat papper, en liten atom utskuren med Cameon och små enamel dots som atomkärna och elektroner.



 

Dokumentationen om juni fortsätter. Jag har lagt med en A4-plastficka med mitt examensarbete. Inte hela, det skulle ta alldeles för stor plats, bara titelsidan och så abstract/sammanfattning.

 

Sista sidan för juni. Fillerkortet är utskrivet från appen och så har jag stämplat i två färger och satt en wood veneer på. Som jag har nämnt i tidigare bloggposter så försöker jag att använda några stämplar ur min digra samling till varje uppslag. Denna gång lyckades jag få med totalt sju olika stämplar.

 

Så, det var allt för denna gång från mig. Ha en fortsatt trevlig sommar!

~Emma

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar