søndag 25. september 2022

En vårig sida i rosa

 Hej!

DT-Therese här, idag tänkte jag visa en sida från i våras där jag har använt Picframe för att skapa några collage så jag får plats med fler foton. Jag har använt tre olika mallar från picframe för att få med lite fler foton. Det negativa är väl att man får med deras logga på fotona men jag tror den försvinner om man köper de låsta versionen man jag är lite för snål för det. :) Ofta kan man ju sätta över en dekoration, blomma eller word sticker.

Jag är inte så förtjust i färgen rosa men det är en färg jag associerar med vår så valde jag att utgå från Pernilla Wahlgrens rosa klänning från finalen i Masked Singers. Månadskortet är ifrån Heidi Swapp. På det har jag satt en blomma utklippt från Everyday Life Outdoors 2 från Maja design och några enamel dots. Kanterna har jag chalkat med en ljusgrå dyna för att markera kanterna. 


Jag har använt ett fillerkort med rosa bakgrund som jag blingade lite med några enameldots i genomskinlig rosa från Cloud 9 design. De kallar dem för rain dots. 


Den lilla cirkeln med texten girl power kommer från ett papper med cut outs från Pink paislee. Här nedan ses de papper och dekorationer jag använt. 


Det var vad jag hade att visa idag. Hoppas du fått lite inspiration och att du provar på appen Picframe om du vill få plats med flera bilder på en sida. 

Ha det gott folkens!

//DT-Therese


2 kommentarer:

  1. Sød side. Hvis du laver billedcollager i Project Life appen, kan du undgå logo.

    SvarSlett
    Svar
    1. Tusen tack. Tack för tipset, ska prova det.

      Slett