søndag 9. oktober 2022

Höstsida med washitejp

Hej DT-Gunilla här!

En höstsida behöver inte vara så mörk och komplicerad. Här får ni tips på en superenkel sida med egna PL-kort och färgglad höstlik washitejp. 

Jag är glad att jag öppnade den här vackra tejpen och verkligen använde den! (Vet inte hur många tejper jag haft liggande innan jag vågat använda dem.) Den här tejpen är från Willwa.com.


Här har vi hela sidan i sin helhet, och jag har upprepat tejpen på många ställen och använt vit bas. Dessutom har jag valt svartvita foton på några ställen, eftersom jag tycker inomhusfoton ibland upplevs mörkare med färg. Journalingen är text hämtad direkt ur min planner - kan det bli enklare?


Den här vänstra sidan visar en vecka i november 2017, så jag ligger efter men tycker ändå om det - eftersom den här perioden i livet var helt fantastisk att drömma tillbaks till, jämfört med 2019 som blev katastrofal.

Den högra sidan är mindre, eftersom jag inte hade fler foton att dokumentera för vecka 48. Det här är väldigt typiskt i mina PL-album att höstveckorna är väldigt korta och att jag inte fotat så mycket.

Just vecka 48 följde jag ett tema: MYS, och dokumenterade en mys-stund varje dag.


Jag har upprepat tejpen liksom den vänstra sidan och lagt till enamel dots och hjärtan.
Det var allt för denna gång! Man behöver inte krångla till det och man kan även dokumentera några få foton.

Svar på frågan: Washitejpen är från willwa.com som är ett svenskt företag.

Tack för titten!

Välkommen in på instagram @projectlifeinorden eller mitt privata: @gunilla_pysslar
1 kommentar: