lørdag 25. oktober 2014

En smak av høst.

Hei, da var det min tur i bloggen igjen, lenge siden sist. Så det var deilig å lage en PL side etter fantasien og ingen oppskrift.

Min kjære mann og datter tok seg en tur opp på veden(skogen rett ved der hvor vi bor) for å teste skateboardet til datteren min, samtidig var de å lekte seg litt på de tingene som var der.

Jeg tok å sorterte i kittene mine fra Studio Calico, og fant ut jeg ville mikse litt av alle jeg har fått. Alt jeg har brukt er på denne siden er fra studio calico, noe har jeg kjøpt utenom, som de små brune hjertene og kamerat eller er alt fra kittet.

En ting er iallefall sikkert min mann er ikke redd for å drite seg ut, og det er så herlig, for det gjør at vi har det veldig morsomt.


Dette varmer en mors hjerte, det er ikke alltid når man mikser familier at man går så godt overens men det gjør disse to, herlig rampete begge to.


Alt er mye bedre med et smil... Veldig glad i stilen til studio calico. Denne har jeg brukt tape på å, liker å bruke det for å gi et ekstra hint til hva man mener med det man lager.

Man har det ikke mer moro en hva man lager selv.. hehe. På denne har jeg brukt noen gamle bling som jeg fant sist jeg ryddet, de er fra Kort og Godt, stemplet er fra kittet til studio calico. Så testet jeg litt med Drawing ink som jeg fikk testet ut på kurset til Munkaa

Det var det jeg hadde for denne gangen, ha en nydelig helg.

DT-Jorunn-

4 kommentarer:

 1. Så herlige bilder :) Denne må du ha kost med når du laget tenker jeg :) Mixingen din ble riktig så vellykket, og fint komplementert med flotte detaljer :) Flotte farger :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk Randi, ja det var skikkelig gøy å lage denne siden, og det beste er at jeg har flere bilder av samme sort, hehe

   Slett
 2. En helskön sida med super-foton! Gillar att du har dem i ganska liten storlek, så att du får plats med fina papper och pynt också!

  Kan förstå att du är glad att mannen och dottern kommer så bra överens. Jag är sambo med en man som har både barn och barnbarn och det är helt underbart att känna att man är en del i familjen, att man är omtyckt och att även jag äääälskar dessa ungar, som om de vore mina egna! Ibland går det bra... och det är verkligen något att glädja sej åt!

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja helt enig Cornelia, det er jo en sjanse å ta, og jeg må si jeg blir så glad når det funker ♥

   Jeg liker jo helst å bruke små bilder, det har vel kanskje blitt mitt kjenne merke :)

   Slett